Podsufitka, uderzenie
- freecancer
- Kontakt:
Podsufitka, uderzenie
Czy jeśli w tym zaznaczonym miejscu podsufitka jest uderzona to jest pod materiałem wymienna belka czy jest to związane z podsufitką ? 944, 1994 rok
- Załączniki
-
- IMG_0783.jpeg (129.95 KiB) Przejrzano 323 razy
0 x
Pozdrawiam serdecznie 
- freecancer
- Kontakt:
Re: Podsufitka, uderzenie
Tak to wygląda na żywo. Pytanie czy jak wymienię podsufitkę to zamknie to temat. Co sądzicie?
- Załączniki
-
- image000000.jpeg (148.31 KiB) Przejrzano 299 razy
-
- image000000.jpeg (291.17 KiB) Przejrzano 299 razy
0 x
Pozdrawiam serdecznie 
Cześć! Te przetłoczenie/wzmocnienie jest wykonane w materiale nośnym podsufitki czyli tej dykcie z której jest wykonana podsufitka. Na to przychodzi materiał który widzisz od strony kabiny, żadnych belek/desek/profili tam nie ma. Opcje masz dwie, możesz wymienić cała podsufitke jak masz jakiegoś dawce. Możesz też zdjąć tę podsufitkę którą masz, zerwać z niej materiał, położyć to na podłodze w garażu i z obu stron wzmocnić tę dyktę podsufitki żywicą z włóknem szklanym, ćwiczyłem to kilka razy z dobrym skutkiem w autach z szyberdachem, w aucie bez szybra bedzie jeszcze łatwiej.
1 x
- freecancer
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedźxjtdi pisze: ↑25 marca 2026, 09:25 Cześć! Te przetłoczenie/wzmocnienie jest wykonane w materiale nośnym podsufitki czyli tej dykcie z której jest wykonana podsufitka. Na to przychodzi materiał który widzisz od strony kabiny, żadnych belek/desek/profili tam nie ma. Opcje masz dwie, możesz wymienić cała podsufitke jak masz jakiegoś dawce. Możesz też zdjąć tę podsufitkę którą masz, zerwać z niej materiał, położyć to na podłodze w garażu i z obu stron wzmocnić tę dyktę podsufitki żywicą z włóknem szklanym, ćwiczyłem to kilka razy z dobrym skutkiem w autach z szyberdachem, w aucie bez szybra bedzie jeszcze łatwiej.
0 x
Pozdrawiam serdecznie