Jest też strona redbubble.com na której jest mnóstwo wzorów kuszulek. Obczajczie co wypluwa po wpisaniu w wyszukiwarkę "volvo".
No i wg mnie świetny artwork z internetów:
Cholernie mi się podoba. Mam już nawet przerobiony na wektory, tak więc dałoby się zrobić to sitodrukiem. Od zrobienia sobie z tego koszulki powstrzymują mnie tylko wątpliwości natury moralnej - w końcu to czyjaś twórczość... Jak myślicie?
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Trochę źle się wyraziłem - mam to w wektorach właśnie z myślą czy nie zrobić sobie takiej koszulki dla siebie. Miałem raczej na myśli, czy można to potraktować jako inspirację do koszulki forumowej. Takie oszczędne grafiki są wg mnie bardzo fajne.
Można samemu przygotować motyw i zlecić produkcję. Jak będziesz miał motyw graficzny to resztę mogę pomóc jak coś, bo zrobiłem ostatnio dla forum saab9000.pl ok 20 T-shirtów i fajnie wyszły. Cenowo białe po 25zł, kolor po 30zł plus koszty przesyłki.