Ludzie robią wszystko żeby nie kupić kombi... Nie rozumiem dlaczego...
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
wszystkie moje Volvo
Re: wszystkie moje Volvo
Nie każdego stać na dwa auta i nie każdy chce się rozstawać ze swoim sedane/coupe na wakacjach. Widoczne przypadki tycza raczej osób bez dzieci, którzy na co dzień nie potrzebują kombi. Gdybym nie miał dziecka i miał 911 to też bym pewnie kombinował z bagażnikiem
Dojeżdżasz na miejsce. Zrzucasz balas i znowu jesteś królem szos
P.s. tezy że można nie lubić kombi oczywiście nie biorę pod uwagę
P.s. tezy że można nie lubić kombi oczywiście nie biorę pod uwagę
0 x
Czy to jest kabrio czy mi się wydaje?endriugto pisze:Ludzie robią wszystko żeby nie kupić kombi... Nie rozumiem dlaczego...
0 x
endriugto pisze:Ludzie robią wszystko żeby nie kupić kombi... Nie rozumiem dlaczego...
przed 780 jeździłem tylko kombi, ale cały czas chorowałem na bertone. Drugie auto a szczególnie kombi mija się z celem bo bertone jeżdżąc na co dzień i na wakacje nie robię więcej niż 5kkm rocznie - kolejne auto to już tylko pod dywan musiałbym schować
Ale wracając do OT
0 x
Na spalanie trumna ma na pewno wpływ. Jakie to nie wiem. Nigdy nie liczyłem. Na hałas wpływają już same religii. Tu liczy się profil belek i wszelkie wcięcia. Niemiłe doznania dla ucha to szum, kończąc na świszczeniu.
U mnie w 245 bagażnik stawia opór aerodynamice już powyżej 80 km/h. Powyżej 90 robi się szum który skłania mnie do podniesienia szyby. Niemniej można się do tego przyzwyczaić. Zwłaszcza gdy jest upał i nie ma klimy
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
U mnie w 245 bagażnik stawia opór aerodynamice już powyżej 80 km/h. Powyżej 90 robi się szum który skłania mnie do podniesienia szyby. Niemniej można się do tego przyzwyczaić. Zwłaszcza gdy jest upał i nie ma klimy
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
0 x
- clarksontop
Podążając za trendem na naszym forum odstawiam 245 ki do garażu na zimę i będę ujeżdżał do wiosny 745 widoczne poniżej:

Kupilem z myślą o koledze z forum, ale za długo się namyśla i siedemseta zostaje u mnie. Nawet już ja trochę polubiłem

B234F sambo

Kupilem z myślą o koledze z forum, ale za długo się namyśla i siedemseta zostaje u mnie. Nawet już ja trochę polubiłem

B234F sambo
1 x
No ładnie. To ja Europe zjeżdżam a ty miałeś na sprzedaż !
Śliczności
Sezon na zimowozy uważam za otwarty
Śliczności
Sezon na zimowozy uważam za otwarty
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Jak wrażenia z 16v?
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW