Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Powyżej 120km/h wskazówka prędkości prawie się nie porusza. Jechałem duzo szybciej na pewno
ktoś wie o co może chodzić?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Szukam w Warszawie lub okolicach sensownego warsztatu, który wyspawa mi nowy wydech od początku do końca. Nie koniecznie musi to być nierdzewka bo ona wygląda ładnie tylko po założeniu. Zależy mi na myślących ludziach - zakładanie ori odpada - nie chce mi się szukać, kombinować i za 3 lata wymieniać , a poza tym nie podoba mi się ori końcówka 
PS. Oczekuję także usługi w rozsądnej cenie
PS. Oczekuję także usługi w rozsądnej cenie
0 x
Chłodna 45. Kiedyś robiłem tam wydech na wymiar do Renault 5, zapłaciłem grosze.
0 x
Chodzi o Jureks? Bo ich już nie ma pod tym adresem, jest tylko jakiś "naprawiacz" busów - chyba, ze to o niego chodzi ?konradko pisze:Chłodna 45. Kiedyś robiłem tam wydech na wymiar do Renault 5, zapłaciłem grosze.
0 x
Nie pamietam nazwy ale to tutajnckpol pisze:Chodzi o Jureks? Bo ich już nie ma pod tym adresem, jest tylko jakiś "naprawiacz" busów - chyba, ze to o niego chodzi ?konradko pisze:Chłodna 45. Kiedyś robiłem tam wydech na wymiar do Renault 5, zapłaciłem grosze.
https://www.google.com/maps/place/Ch%C5 ... f1b49b6318
Te okna po prawej od wjazdu, gość miał takie stare podnośniki linowe i zbierał stare radia
0 x
OK, to Jureks - numer się zgadza, dzięki. Będę dzwoniłkonradko pisze:Nie pamietam nazwy ale to tutajnckpol pisze:Chodzi o Jureks? Bo ich już nie ma pod tym adresem, jest tylko jakiś "naprawiacz" busów - chyba, ze to o niego chodzi ?konradko pisze:Chłodna 45. Kiedyś robiłem tam wydech na wymiar do Renault 5, zapłaciłem grosze.
https://www.google.com/maps/place/Ch%C5 ... f1b49b6318
Te okna po prawej od wjazdu, gość miał takie stare podnośniki linowe i zbierał stare radia
http://www.jureks.waw.pl/
0 x
Czy w Waszych wskaźnikach paliwa (jeśli działają
) także przy hamowaniu strzałka zjeżdża w stronę niskiego poziomu, a przy przyspieszaniu w stronę wysokiego? Generalnie na postoju i przy jeździe ze stałą prędkością pokazuje dobrze, tylko ma takie fluktuacje przy ww. manewrach.
0 x
u mnie zauważalne różnice są tylko wtedy gdy auto postoi dłużej przechylone na którąś stronę (bez znaczenia prawo/lewo/przód/tył) - wtedy pokazuje mniej/więcej niż na równym czy podczas jazdy. Ale w ruchu zmiany nie są zauważalne - nawet na torzemac-pro pisze:Czy w Waszych wskaźnikach paliwa (jeśli działają) także przy hamowaniu strzałka zjeżdża w stronę niskiego poziomu, a przy przyspieszaniu w stronę wysokiego? Generalnie na postoju i przy jeździe ze stałą prędkością pokazuje dobrze, tylko ma takie fluktuacje przy ww. manewrach.
0 x
U mnie, jak rano siadam za kółkiem, to pokazuje, że dojadę do stacji.
.. jednak wystarczy zjechać z krawężnika a prawda zaczyna boleć 
0 x
Tel. 509 186 929
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.