Potoczasty narzeka a na spotach sam się nie pojawia. Wpadać kto tam z Wrocka na dach Castoramy w CH Magnolia co czwartek o 20 a w każdy ostatni czw miesiąca parking za Starbucksem na Bielanach o 19 jest spot VolvoForum. Regularnie bywają 2 cegły a kolega ujeżdżający na codzień Citroena CX w przedłużanej wersji (!!!) właśnie szuka 740 dla żony więc będzie nas więcej.
Witam wszystkich !
Mam na imię Michał, jestem ze Strzelec Opolskich, ostatnio zachorowałem na 940, mimo wielu ofert z obszaru całej Europy, ostatecznie dorwałem 1993 240 Polar Estate z redblockiem n/a i skrzynią m47 + lpg
Całość jeżdżona od nowości w Holandii przez 2 właścicieli, pierwszy był sąsiadem drugiego
Przez co jest w 100% kompletna i oryginalna np. radio cr-608, gwarancja producenta, wszystkie instrukcje itp
Samochód lecę odebrać 1 października, więc jeżeli ktoś znajdzie coś ciekawego w okolicy Tiel(holadnia) to chętnie sprawdzę i podeśle zdjęcia.
Tak to wygląda:
Ostatnio zmieniony 17 września 2015, 20:51 przez mknet, łącznie zmieniany 1 raz.
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Witam, na imię mi Tomek co widać po nicku , posiadam Volvo 945 GL z silnikiem 2.4 TD z 1990 roku. Jestem jego właścicielem od niespełna roku i jest to moje pierwsze Volvo. Z racji tego, że był on kupowany "na szybko" i z niewielkim budżetem, nie był to zbyt udany zakup ale tak mi się podoba ten samochód, że odkładam na kolejny egzemplarz , z tym że teraz będzie to benzyna.
0 x
1990 Volvo 940 (945) GL D24T - ex
1980 Zastava 1100p
Cześć wszystkim. Jestem Marek, niedawno nabyłem 744 GL z roku 1988 z silnikiem D24 (można zobaczyć je tutaj http://www.volvorwd.pl/viewtopic.php?f=6&t=602 )
Trochę pracy mnie przy nim czeka, ale autko jezdne i codziennie mi służy
Czesc.
Nazywam sie Piotrek.
Forum obserwuje od dawna,niestety tylko i wyłącznie jako zapalony sympatyk/fan niz posiadacz.
Na volvo choruje od dzieciństwa,od momentu pojawienia sie w domu pierwszego 740.
I tak w planach mam prędzej czy później stać się posiadaczem Volvo,zapewne serii 900 w kombii,a póki co mogę tylko zazdrościc ich posiadaczom