Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Jakie powinny być luzy zaworowe w silniku B19A i jakie płytki?
0 x
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
- saabauto
- Kontakt:
Wiskoza czy elektryczny?endriugto pisze:Jak dobrać korek zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego? Są na różne ciśnienia i wszystkie pasują do mojego modelu i silnika... Jak upewnić się że w aucie mam dobry?
1 x
Elektrycznysaabauto pisze:Wiskoza czy elektryczny?endriugto pisze:Jak dobrać korek zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego? Są na różne ciśnienia i wszystkie pasują do mojego modelu i silnika... Jak upewnić się że w aucie mam dobry?
0 x
- saabauto
- Kontakt:
150kPaendriugto pisze:Elektrycznysaabauto pisze:Wiskoza czy elektryczny?endriugto pisze:Jak dobrać korek zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego? Są na różne ciśnienia i wszystkie pasują do mojego modelu i silnika... Jak upewnić się że w aucie mam dobry?
1 x
Dzięki!saabauto pisze:150kPaendriugto pisze:Elektrycznysaabauto pisze:
Wiskoza czy elektryczny?
0 x
Dwuseta jak w podpisie. Po odpaleniu zapala się service. Gaśnie zawsze po przejechaniu około kolometra.
Co to może być?
Co to może być?
0 x
Wymień olej i zresetuj licznik przebiegu serwisowego.endriugto pisze:Dwuseta jak w podpisie. Po odpaleniu zapala się service. Gaśnie zawsze po przejechaniu około kolometra.
Co to może być?
0 x
The Saab 900: built like a Merc, safe as a Volvo and so much cooler than a BMW
Olej wymieniłem. Właśnie czytam jak zresetować to ustrojstwo i nic z tego nie rozumiem. Wrócę do tego na wiosnę bo auto już bez akumulatora w garażu.baron pisze:Wymień olej i zresetuj licznik przebiegu serwisowego.endriugto pisze:Dwuseta jak w podpisie. Po odpaleniu zapala się service. Gaśnie zawsze po przejechaniu około kolometra.
Co to może być?
0 x
- kredka44ta
Co lepiej lub co rozsądniej: kupić grill bez znaczka i się bawić czy dać oryginał do odświeżenia? A jak odświeżyć to kogo szukać? Atrapa jest niby w dobrym stanie ale oka nie cieszy, zwłaszcza przy nowych lampach. 960
0 x