Haynes mowi, że 8.5l i w 945, B200FT tyle mi wyszło.
Starannie wydziergane na Tapatalku.
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Czy ktoś ma do polecenia w okolicy Warszawy sensownego blacharza i lakiernika? (sensownego czyt. wie co robi zanim uderzy młotkiem, dobrze zabezpiecza i na koniec nie zdziera
)
0 x
Wujek Mateusza Saabauto chyba robi?
0 x
2x 945 b230fk + M90 98 i 96r.
V70 98 2,5 tdi
XC 70 2,4
960 B204FT
Tralalalalala rozumiecie !
V70 98 2,5 tdi
XC 70 2,4
960 B204FT
Tralalalalala rozumiecie !
po uszczelnieniu dolotu i przeróbkach kolektora do wtryskiwaczy lpg po ostrzejszym kółku po mieście wywaliło mi błąd 212 czyli sonda , komputer z gazu również wywalił błąd o złych wskazaniach sondy przy wysokich obrotach
jaką sonde kupić żeby znosiła gaz ? słyszałem kupe pochlebnych opinii na temat sond ntk/ngk
mam też na stanie nową sonde denso tyle że ona jest czteropinowa
jaką sonde kupić żeby znosiła gaz ? słyszałem kupe pochlebnych opinii na temat sond ntk/ngk
mam też na stanie nową sonde denso tyle że ona jest czteropinowa
0 x
Ja miałem założoną ntk w V40. Zrobiłem gdzieś 50 tysięcy km na gazie i wytrwała. Jakbym miał sam kupować to chyba znów ntk.
0 x
Potrzebuję odkręcić koło pasowe wału. Dobrze rozumuję, że najprościej będzie wyjąć rozrusznik i zblokować zamach?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Najlepiej się to robi pneumatem bez zbędnych ceregieli.wujek pisze:Potrzebuję odkręcić koło pasowe wału. Dobrze rozumuję, że najprościej będzie wyjąć rozrusznik i zblokować zamach?
0 x
89' 744 B230FT+
89' 745 OM606+
89' 745 OM606+
Nie podejdzie, nie ma miejsca, bo silnik jest w aucie.V945turbo pisze:Najlepiej się to robi pneumatem bez zbędnych ceregieli.wujek pisze:Potrzebuję odkręcić koło pasowe wału. Dobrze rozumuję, że najprościej będzie wyjąć rozrusznik i zblokować zamach?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
To nic nie zmienia, mniejszy pneumat albo wyjęcie chłodnicy. Zawsze robię pneumatem i nigdy nie było problemu.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
0 x
kupował ktoś korytka gumowe na allegro ? są coś warte ? najdroższe do siedemsety są za 50 zł za cztery niby
czy szukać orginałów ?
czy szukać orginałów ?
0 x