Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Witajcie. Podpowie was jak zrobić korektę licznika w liczniku yazaki w 740 przedlift? Domyślam się że najlepiej podać zasilanie pod silniczek nabijania kilometrów. Ale pod które wyjścia z samego prędkościomierza? Oczywiście chodzi o dodanie kilometrów, ponieważ chciałbym skorygować przebieg, ponieważ kiedyś mi zdechł licznik, a chciałbym mieć bardziej zbliżony do autentycznego.
0 x
Wyciągałem, rozbierałem i obróciłem odpowiednie bębenki. Było to w 965.kapsel pisze:Witajcie. Podpowie was jak zrobić korektę licznika w liczniku yazaki w 740 przedlift? Domyślam się że najlepiej podać zasilanie pod silniczek nabijania kilometrów. Ale pod które wyjścia z samego prędkościomierza? Oczywiście chodzi o dodanie kilometrów, ponieważ chciałbym skorygować przebieg, ponieważ kiedyś mi zdechł licznik, a chciałbym mieć bardziej zbliżony do autentycznego.
1 x
Ze ktoś pamięta momenty dokręcania kolektorów (obu) do b230ft?
0 x
Pacjent 240
Choroba: nie działa nawiew kabiny
Od czego zacząć szukanie przyczyny? Sprawdziłem bezpieczniki i są ok
Choroba: nie działa nawiew kabiny
Od czego zacząć szukanie przyczyny? Sprawdziłem bezpieczniki i są ok
0 x
Na najszybszym działa? Jeśli tak, to szukałbym w rezystorze dmuchawy - sam rezystor lub styki. Jeśli nie działa na żadnym, miernik i do przedzwonienia reszta: dmuchawa, włącznik, kable.
1 x
Nie działa na żadnym biegu, przedtem działał bez zastrzeżeń na każdym biegu
0 x
Wycieraczki i ogrzewanie tylnej szyby działają?
Jak te trzy rzeczy przestają działać jednocześnie to winna jest stacyjka.
Jak te trzy rzeczy przestają działać jednocześnie to winna jest stacyjka.
0 x
Ewentualnie czy nie wypaliła się skrzynka bezpieczników od dołu? Taki przypadek miałem akurat ja.
0 x
Wycieraczki stety niestety działają. Bezpieczniki przedzwoniłem i są ok
0 x