Tak. Ja o 940, rocznik 1996.
To w takim razie pasowałoby zanabyć stosowne relingi. Zrzucić w cieplejszy czas podsufitkę i podziałać.
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Mam relingi z 945 jak coś...
0 x
89' 744 B230FT+
89' 745 OM606+
89' 745 OM606+
Czy ktoś ma wybadany temat, gdzie kupić uszczelki do szyberdachu w serii 7xx/9xx. Interesuje mnie zarówno uszczelka do metalowego szyberdachu jak i do szklanego.
0 x
Witajcie. Przerabiał ktoś temat wymiany wkładki zamka w zamku schowka? Ewentualnie samą wymianę haczyka zatrzaskującego schowek. Pękł mi ten zatrzask a mam drugi zamek, i chciałbym pozostać przy tym samym kluczyku.
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Tak, robiłem to. Da się ogarnąć, aczkolwiek po przeróbce zamek nie chce mi wracać do pozycji zero. Uważaj żeby nie pogubić ani nie pokręcić kolejności blaszek-zapadek we wkładce, po wyjęciu są kompletnie luźne i łatwo narobić bigosu.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
http://www.stepbystepvolvo.com/glove%20box%20lock.html
Tu są instrukcje. Mi nie poszło lutowanie tego pina, użylem tu śrubki.
Tu są instrukcje. Mi nie poszło lutowanie tego pina, użylem tu śrubki.
1 x
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Podrzuci ktoś numer czujnika temperatury zewnętrznej dla serii 700 , i numer czujnika ciśnienia klimatyzacji załączającego wentylator skraplacza dla automatycznej klimatyzacji z serii 900 w TiCo , jeżeli to ma znaczenie?
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Czujnik temperatury zewnętrznej do poliftowego 740: OEM 1347010
0 x