Licznik na linkę czy elektryczny?Boa1982 pisze:Od jakiegoś czasu szwankuje mi prędkościomierz w 240.
W czasie jazdy zaczyna chwilowo wariować. To jakaś błachostkaCoś do przeczyszczenia (ślimak?), czy do wimiany
Gdzie i czego szukać
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
0 x
240 '92 D24, sądzę, że na linkęsambo pisze:Licznik na linkę czy elektryczny?Boa1982 pisze:Od jakiegoś czasu szwankuje mi prędkościomierz w 240.
W czasie jazdy zaczyna chwilowo wariować. To jakaś błachostkaCoś do przeczyszczenia (ślimak?), czy do wimiany
Gdzie i czego szukać
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Jestem pewien że w moim D24 '91 był elektroniczny.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
No dobra, jak to sprawdzić 
ed.
I jeśli elektroniczny, to gdzie szukać przyczyny skoków wskazówki, a gdzie jeśli mechaniczny

ed.
I jeśli elektroniczny, to gdzie szukać przyczyny skoków wskazówki, a gdzie jeśli mechaniczny
0 x
Jak 4.10 jest "niestety" . To mam chętnego.knefel pisze:aa takie buty , facjna sprawa bo mniej okablowania do układania
z tym 4.10 to wpierw mi nogi zmiekły bo spod syfu było widać jedynie 10 , myslałem że to 3.10 ale niestety
podziekował
0 x
Tel. 509 186 929
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
Knefel, 4.10 to tez rarytas, jezdza na takich w skandynawii w rajdach 
A 3.10 to w czym moglo byc? A nie 3.08 dokladnie?
Wysłane z telefonu.
A 3.10 to w czym moglo byc? A nie 3.08 dokladnie?
Wysłane z telefonu.
0 x
.
- saabauto
- Kontakt:
Nosz rwał nać, elektroniczny masz. Albo wtyczka w moście, albo końcówki przewodów przy niej, albo zegary świrują i do przelutowania płytka/do wymiany kondziołki.Boa1982 pisze:No dobra, jak to sprawdzić
ed.
I jeśli elektroniczny, to gdzie szukać przyczyny skoków wskazówki, a gdzie jeśli mechaniczny![]()
0 x
- saabauto
- Kontakt:
Krótki most i krótka m90 = szybki start i marna Vmax, ale do zabawy w wyścigi - spoko. Znam 744@m47, która przy niecałych 90km/h ma 3Krpm, ale start ma fajny, tylko co z tegoknefel pisze:rarytas ? oooo włączył mi sie mirek handlarz
0 x
Re: RE: Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
No rarytas tylko komu to u nas sprzedasz jak to ma sens w wysrubowanych wolnossakach tylkoknefel pisze:rarytas ? oooo włączył mi sie mirek handlarz
Wysłane z telefonu.
0 x
.