Z B234F wyjołem sonde o oznaczeniu boscha 0258003034
czy to jest sonda orginalna ? nigdzie nie umiem znaleźć info na temat
kable kostki wyglądają na serie , musze ją na razie do B230F zapiąć bo moja to ciągle 1,2 v pokazuje
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Oryginalna do B234F, numer volvo 3501753. Do B230F też, o ile podłączenie pasuje.
Ta jest wcześniejsza, z jedną podwójną kostką do grzałki i pojedynczym kablem sygnałowym.
Późniejsze miały wszystkie kable w jednaj kostce (OE 9135793, BOSCH np. 0 258 003 380).
Ta jest wcześniejsza, z jedną podwójną kostką do grzałki i pojedynczym kablem sygnałowym.
Późniejsze miały wszystkie kable w jednaj kostce (OE 9135793, BOSCH np. 0 258 003 380).
0 x
Z tego co widzę starsze sondy były do MY1993, nowsze od 1994.
740 z LH2.4 to stary typ sondy, 940 do 1993 też stary, potem nowszy.
Jest jeszcze Regina, tam szła zupełnie inna sonda (OE 3517394)
740 z LH2.4 to stary typ sondy, 940 do 1993 też stary, potem nowszy.
Jest jeszcze Regina, tam szła zupełnie inna sonda (OE 3517394)
Standardowo 60l, a do powiększonych 82l.JoeM pisze:Ile wchodzi beny do zbiornika w 740?
0 x
dzięki za info
co do baków to nie wiem jak w kombi ale w sedanie był jeszcze czasem dokładany 40 litrowy i razem było 120 , przynajmniej tyle wchodziło do mojego pierwszego diesla
co do baków to nie wiem jak w kombi ale w sedanie był jeszcze czasem dokładany 40 litrowy i razem było 120 , przynajmniej tyle wchodziło do mojego pierwszego diesla
0 x
Według internetów na rynek Szwedzki zbiorniki miały 110 litrów a na resztę świata 72 litry.JoeM pisze:Ile wchodzi beny do zbiornika w 740?
0 x
Na ja mam kombi z 90 roku. Nie działa mi wskaźnik i póki co chciałby wiedzieć ile wchodzi mi do baku. Nie chce sprawdzać przez wyjeżdżenie paliwa do końca i pchanie potem auta na stację. Ktoś to ma sprawdzone?
0 x
Kanister 5l zainstaluj w bagażniku. Oczywiście pełny:)
0 x
Jest.m.c.2 pisze:czapka się planuje a ja się zastanawiam czy jest sens czyścić jakoś górną powierzchnię tłoków z nagaru?
Zerknij na naprawavolvo.pl a znajdziesz tam trylion tuzinów bardzo ciekawych informacji.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego