Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
-
volvnietybombel
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
zapięcia jak zapięcia, ale pasy też trzeba wymienić ew. przeszyć bo są inne "wpinki"
0 x
U kolegów z forum
To przedliftowe zapięcie. Plastikową, brązową osłonę powinni mieć w Nałęczowie:
http://allegro.pl/fotele-kanapa-boczki- ... 73399.html
0 x
Masz takie u siebie? Wygodne są?JoeM pisze:U kolegów z forumTo przedliftowe zapięcie. Plastikową, brązową osłonę powinni mieć w Nałęczowie:
Pytanie nr 2
Czy te wygięte ramki klamek da się wyprostować?

0 x
Nie bardzo. Dlatego zostało zmienione to w polifcie. Idealne jest w serii 700. Klamki są ze ZnAlu który pęknie przy próbie wyginania na zimno. Na gorąco nie wiem czy się da.
0 x
Ale to jest polift, rocznik 1993 i tak wyglądają te klamkiJoeM pisze:Nie bardzo. Dlatego zostało zmienione to w polifcie. Idealne jest w serii 700. Klamki są ze ZnAlu który pęknie przy próbie wyginania na zimno. Na gorąco nie wiem czy się da.
0 x
Klamki zaspawaj i zrób otwieranie na pilota. Idealne dopełnienie Twojego projektu ;-Pkonradko pisze:Ale to jest polift, rocznik 1993 i tak wyglądają te klamkiJoeM pisze:Nie bardzo. Dlatego zostało zmienione to w polifcie. Idealne jest w serii 700. Klamki są ze ZnAlu który pęknie przy próbie wyginania na zimno. Na gorąco nie wiem czy się da.Znal to zło, pęka na zimnie i nie znosi naprężeń, nawet na ciepło niewiele można zrobić. Czyli klamki do wymiany.
0 x
Radę od kogoś kto kupił strumienice za 50 zeta trudno traktować poważnieendriugto pisze:Klamki zaspawaj i zrób otwieranie na pilota. Idealne dopełnienie Twojego projektu ;-Pkonradko pisze:Ale to jest polift, rocznik 1993 i tak wyglądają te klamkiJoeM pisze:Nie bardzo. Dlatego zostało zmienione to w polifcie. Idealne jest w serii 700. Klamki są ze ZnAlu który pęknie przy próbie wyginania na zimno. Na gorąco nie wiem czy się da.Znal to zło, pęka na zimnie i nie znosi naprężeń, nawet na ciepło niewiele można zrobić. Czyli klamki do wymiany.
0 x
To nie rada tylko żarcikkonradko pisze:Radę od kogoś kto kupił strumienice za 50 zeta trudno traktować poważnieendriugto pisze:Klamki zaspawaj i zrób otwieranie na pilota. Idealne dopełnienie Twojego projektu ;-Pkonradko pisze:
Ale to jest polift, rocznik 1993 i tak wyglądają te klamkiZnal to zło, pęka na zimnie i nie znosi naprężeń, nawet na ciepło niewiele można zrobić. Czyli klamki do wymiany.
0 x
Zaśmieciliśmy temat, głównie dzięki Tobie.endriugto pisze:To nie rada tylko żarcikkonradko pisze:Radę od kogoś kto kupił strumienice za 50 zeta trudno traktować poważnieendriugto pisze: Klamki zaspawaj i zrób otwieranie na pilota. Idealne dopełnienie Twojego projektu ;-P
0 x