Co to?
http://allegro.pl/spojler-zderzaka-volv ... 03234.html
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Dokładka, a raczej fartuch, do poliftowych 240 (1986+), fabrycznie montowana we wszystkich. Żaden rarytas.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Ale jak to przychodzi pod zderzak? To do kombi czy sedana? Jakos nie mogę tego w necie zamontowanego na aucie znaleźć...
0 x
Zrobi.kemizo pisze:mi leży od 940, zrobi robotę?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
To jest przedlift i tu pod tylnym zderzakiem nie ma nic:endriugto pisze:Ale jak to przychodzi pod zderzak? To do kombi czy sedana? Jakos nie mogę tego w necie zamontowanego na aucie znaleźć...

Volvo 244 1981 by Wouter Bregman, on Flickr
To jest polift i wszystko co jest pod zderzakiem jest ukryte za plastikowym fartuchem (ma też hak do którego trzeba zrobić wycięcie w tymże fartuchu):

1990 Volvo 240 DL 2.3 by Rutger van der Maar, on Flickr
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
To co na zdjęciu jest zupełnie inne od tego na aukcji...
0 x
Zdjęcie tego fartucha na allegro jest lustrzanym odbiciem albo to angielska wersja
Na moje to nie jest fartuch od dwusety.
Na moje to nie jest fartuch od dwusety.
0 x
Już mam. 630.wujek pisze:Zrobi.kemizo pisze:mi leży od 940, zrobi robotę?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Panowie. Pacjent to 740 przed lift. Gdzie przychodzi wężyka odpowietrzający zbiorniczek spryskiwaczy. Nie mam tego wężyka i jak zalewam pod korek to wypływa tym króćcem. Montaż wężyka na króćcu w zbiorniczku to nie problem ale gdzie oryginalnie przychodzi drugi koniec?
0 x
U mnie nigdzie, patrzy pionowo w gore
Wysłane z telefonu.
Wysłane z telefonu.
0 x
.