gratuluje udanych wakacji!! Oby Wam tak zostało i żadnych ALL inclusive nawet na emeryturze
sambo
Ty to też miałbyś gdzie spać. .. tylko plandeka by się przydałatakijedenkuba pisze:Normalnie spełniacie moje marzenie!
Super wyprawa!
Tak trzymać!
W ogóle trochę siedzi, sprężyny są do wymiany. Chyba auto miało ciężkie życie na robociedom?n pisze:Ekstra. Przydałoby się założyć sprężyny overload albo zdobyć nivomaty bo wam dupa siada z ładunkiem wyprawowym
Tak samo pomyślałem jak jeszcze zobaczyłem że w bagażniku od środka jest klamka. To nie przypadeksambo pisze:do tego sa stworzone 245ki!!!
Nowe nivo chyba się już skończyły. Są do nich cieńsze sprężyny. Używane zdarzają się raz na jakiś czas. Ale skoro masz i tak opadający tyłek to może wystarczy wstawiç przyzwoite overloady i będzie skutecznie.jakub pisze: W ogóle trochę siedzi, sprężyny są do wymiany. Chyba auto miało ciężkie życie na robocieA nivomaty da się dostać? Bo do nich chyba są inne sprężyny, może bym się pokusił kiedyś o taki komplet ale cena chyba będzie zabójcza.
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW