Zerknąłem na internety i faktycznie chociaż temat może być bardziej niż trudny... ale gra jest warta świeczki
A tak póki nie znajdę ori to jak zamontować to co już mam? Są jacyś mądrzy?
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Tak, wiem... z tym nie ma problemuPodmuch Wiatru pisze:Przede wszystkim, to sprawa częstotliwości tego cb radia. Jeżeli jest ono oryginalnie z USA, to pracuje w tzw. "piątkach", a w Polsce pracujemy w "zerach" (końcówka częstotliwości poszczególnych kanałów) Czeka Cię przestrojenie radyjka.
Przetrzepalem wszystko i aktualnie chyba nici... tak myślałem, że cena może próbować mnie zabić... no powiedzmy przestraszycdom?n pisze:Ostatnie oryginalne CB Radio dedykowane do 240 widziałem na ebayu. Kosztowało koło trzech tysięcy złotych. No ja bym sobie podarował
Hmmm... taki czyli jaki?JoeM pisze:Do tej kieszeni jest taki stelaż na radio i są oryginalne ramki pasujące do konsoli
3 tysie ? Wariactwo. To chyba za nowe ?dom?n pisze:Ostatnie oryginalne CB Radio dedykowane do 240 widziałem na ebayu. Kosztowało koło trzech tysięcy złotych. No ja bym sobie podarował
Jutro spróbuje podesłać zdjęcieMiś pisze:Hmmm... taki czyli jaki?JoeM pisze:Do tej kieszeni jest taki stelaż na radio i są oryginalne ramki pasujące do konsoli
Szukałem na necie i jedyne co znalazłem to jak przerobić ta zabudowę co mam... a tym chyba nie jestem zainteresowany. No powiedzmy w ostateczności ale tylko jak kupie drugą
Za nowe. Ze wszystkim co przychodziło w serwisie. Fajny komplet, chyba na Traderze był.JoeM pisze: 3 tysie ? Wariactwo. To chyba za nowe ?
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW