14.000zł
Więcej informacji priv.
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Na forum ostatnio mówią, że ceny Volvo rosnąStaszku pisze:Skąd taka cena, przegapiłem coś w temacie?
To śmieszna oferta jak za auto na gazie z poloneza po 10 letnim przelocie i tyloma rzeczami do roboty.fullsize pisze:Na forum ostatnio mówią, że ceny Volvo rosnąStaszku pisze:Skąd taka cena, przegapiłem coś w temacie?![]()
Ja mam na oku całkowicie seryjne 945 B200FT 96' z 310kkm, maglem do roboty, boczkami do wymiany i kilkoma pierdołami do ogarnięcia. Jest wystawiony za 15k PLN.
Biorąc pod uwagę to, za ile sprzedałem swoje 945 97', to zastanawiam się czy jest sens poważniej rozmawiać z właścicielem, bo obawiam się, że jak rozmowa dojdzie do ceny, to będziemy mieli mały impas...
Żeby było śmieszniej, to już się sprzedał i poszedł za 13 klocków.V945turbo pisze:To śmieszna oferta jak za auto na gazie z poloneza po 10 letnim przelocie i tyloma rzeczami do roboty.
Moim zdaniem to smutne.fullsize pisze:Żeby było śmieszniej, to już się sprzedał i poszedł za 13 klocków.V945turbo pisze:To śmieszna oferta jak za auto na gazie z poloneza po 10 letnim przelocie i tyloma rzeczami do roboty.
Nie wiem czy tym razem nie skończy się u mnie na W124...