Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
grzesiekosmos dzięki, szyny mogę sobie przespawać, ale jak rozstaw nie taki to nic nie zrobię a nie chcę w ciemno inwestować ;p
0 x
-
grzesiekosmos
Ja to jak montowałem kubeł to też nic nie pasowało i rostaw też nie.2 płaskowniki i 2 profile , spawarka chwila moment i ogarnięte i przesuwały się itp.
0 x
na wysokość foteli też trzeba uważać, bo jak założyłem od Mondeo ST 220, to nie dawało się wsiąść...
0 x
-
potoczasty
2seta , roleta bagażnika sie nie zwija. Jak to naprawić i czy w ogóle sie da?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
0 x
Pany takie szybkie pytanko... ile płynu wchodzi do układu chłodzenia?
Volvo 240 z b230f w automacie. Szukałem informacji i znalazłem, że 9,2l ale w filmiku na yt jeden z naszych kolegów mówi, że 6l. Wiec jak jest tak na prawdę?
A i jeszcze jedno... jak wymieniacie to płuczecie układ?
Volvo 240 z b230f w automacie. Szukałem informacji i znalazłem, że 9,2l ale w filmiku na yt jeden z naszych kolegów mówi, że 6l. Wiec jak jest tak na prawdę?
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Z obu stron czy z jednej?potoczasty pisze:2seta , roleta bagażnika sie nie zwija. Jak to naprawić i czy w ogóle sie da?
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
-
potoczasty
A stawia jakikolwiek opór sprężyny/rozwija się po ręcznym zwinięciu teraz, czy całkowicie luźna? Jeśli jest opór to znaczy że mechanizm działa tylko z jakiegoś powodu się rozwinął (u mnie np. dlatego że zdjąłem rozwiniętą roletę od strony tylnej kanapy, po puszczeniu - rozsunięciu - końcówek mechanizm w środku się "odkręcił). Wtedy:potoczasty pisze:Obu stron. Poprostu się nie zwija
-Ściskasz końce, w szczelinie końcówki zobaczysz kołek - wybijasz go
-Zdejmuijesz "czapkę", wysuwasz roletę
-Zwijasz ok. 15 obrotów, blokujesz np. śrubokrętem w rowku na roletę żeby samo się nie rozwinęło
-Najtrudniejsza część: wsuwasz roletę uważając żeby całość była nadal zablokowana, zakładasz końcówkę, kołkujesz, wsadasz w mocowania w bagażniku i dopiero pozwalasz się zwinąć.
Wykonalne w 1 osobę, w 2 osoby łatwizna.
0 x
niecałe 2 bańki więc pewnie te 9,2Miś pisze:Pany takie szybkie pytanko... ile płynu wchodzi do układu chłodzenia?
0 x