I do tego jeszcze na samym moście są jakieś oznaczenia:

Ale czy to numer tylko pokrywy czy da się wg tego rozszyfrować co jest w środku to trzeba pytać bardziej obeznanych.

Wszystko co mam do dyspozycji to zdjęcie jak poniżej:saabauto pisze:Benzynowy, b230ft, resztę poznasz po instrumentach w dolocie. Taki znawca tematu i nie wie?wujek pisze:760 1990r 2,3 turbo to jaki motor? i jaki system? jetronic? motronic?

No skoro wyjąłeś, to raczej był:)knefel pisze:był most o przełożeniu 4.10 ? z 16v wyjąłem z takim oznaczeniem
Hasło na dziś: czujnik w pokrywie mostu:)knefel pisze:drugie pytanko , jest wogole możliwe żeby system abs brał sygnał tylko z przednich kół ? kipłem dziada dziś na bok , wszystko fajnie tyle że okablowanie z abs leci wyłącznie na przód , na tył nawet śladu po ewentualnym usunięciu nima
Nominalnie D24TIC przy obrotach 2400 na pełnym ciągu powinien osiągnąć 0,85-0,95 bara.Czołgu pisze:Wie ktoś jakie ciśnienie doładowania standardowo ma turbina w D24TIC?
1990V945turbo pisze:Bedzie auto zza wody? Obstawiam już jetronica, ale kto wie, znasz rok??