widzę, że niektórzy mają problem z czytaniem -pisałem że nie wiem jak jest w 960
745 ma te same jak 945 I, a 945 II ma inne
745 / 945 / 965 - listwy tylnych bocznych szyb
Re: 965 części różne
zaraz będzie upomnienie od admina ale powiem że 945 mkII ma taki sam kufer jak 965 . listwy były dwa rodzaje pojedyncza prosta i łączona z górna więc nie brnij w zaparte że taką straszną wiedzę masz bo to co piszesz nie jest prawdą i wprowadzasz w błąd, ludzie umieją czytać co więcej robią to ze zrozumieniem
0 x
co niby nie jest prawdą z tego co piszę?
sam potwierdzasz to co napisałem - są 2 rodzaje listew - więc sam się ośmieszasz i nie strasz mnie adminem
sam potwierdzasz to co napisałem - są 2 rodzaje listew - więc sam się ośmieszasz i nie strasz mnie adminem
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Nie będę rozdawać prezentów za posty które mają jakąś merytoryczną wartość, no chyba że ktoś bardzo chce 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Domin wydziel temat o listwach bo to ciekawa wiedza dla potomnych. Na życzenie
Domin
U mnie chyba ktoś już niższe listwy na tył zaaplikował...
U mnie chyba ktoś już niższe listwy na tył zaaplikował...
- Załączniki
-
- resized(2).jpg (243.53 KiB) Przejrzano 8999 razy
0 x
Re: 745 / 945 / 965 - listwy tylnych bocznych szyb
Listwe masz taką jaka powinna być. Niższą masz gumę na tylnej szybie ale i ta jest ok. U mnie też guma jest niższa. Tak w 700 było.
0 x
Dziwne... Chyba fajniej by wyglądało jakby były tej samej wysokości...
0 x
Dziwne są tylne drzwi w 245. To mi w ogóle nie przeszkadza
1 x