Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Pytanie dotyczące klawisza szyberdachu elektrycznego w 700. Czy jest różnica w klawiszach miedzy rocznikami albo miedzy 700 a 900 (w działaniu i kostce). U mnie (740 90r.) jest klawisz który odbija z każdej pozycji tzn. przy otwieraniu i zamykaniu. Mam jeszcze drugi klawisz który od tyłu jest nieco inny i z pozycji domykania nie odbija (naciskając na górną cześć pozostaje w tej pozycji). Na dole odbija. To normalne czy jest popsuty ?
0 x
-
takijedenkuba
Jest popsuty, nie możesz nim już jeździć i musisz sprzedać ten samochód jak najszybciejJoeM pisze:To normalne czy jest popsuty ?
Jakoś się dogadamy.
1 x
Mniemam że jest klawisz zepsuty. Pewnie sprężynka. U siebie mam sprawny ale ma inny tył. Dlatego pytam czy są jakieś inne klawisze o nieco innym działaniu ale na moje to nie miałoby sensu bo klawisz musi sam wracać do pozycji "0" Jeśli nie wraca i go w tej pozycji zostawimy to przy każdym ponownym włączeniu zapłonu szyberdach zacznie pracować.
Czy jest różnica w podpinanej kostce tego klawiszach miedzy rocznikami albo miedzy 700 a 900. U mnie klawisz ma wtyki przylutowane. Więc była zrypana kostka albo nie pasowała.
Kuba, już mówiłem. To totalny złom i nie polecam
Czy jest różnica w podpinanej kostce tego klawiszach miedzy rocznikami albo miedzy 700 a 900. U mnie klawisz ma wtyki przylutowane. Więc była zrypana kostka albo nie pasowała.
0 x
Mniemam, że jest. Mam w 760 taki, gdy naciśniesz u dołu uchyla dach, gdy u góry - odsuwa, ale po puszczeniu wraca do pozycji neutralnej...JoeM pisze:Mniemam że jest klawisz zepsuty. Pewnie sprężynka. U siebie mam sprawny ale ma inny tył. Dlatego pytam czy są jakieś inne klawisze o nieco innym działaniu ale na moje to nie miałoby sensu bo klawisz musi sam wracać do pozycji "0" Jeśli nie wraca i go w tej pozycji zostawimy to przy każdym ponownym włączeniu zapłonu szyberdach zacznie pracować.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
https://www.flickr.com/photos/marcuslun ... otostream/
Cóż to za dokładka pod tylnym zderzakiem? Podpowie ktoś?
Cóż to za dokładka pod tylnym zderzakiem? Podpowie ktoś?
0 x
to dokładka z oe pakietu, mają np. tutaj
http://vparts.se/se/add-on-bakkjol-volv ... 5-965.html
0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico
Nie wykluczam że niebawem będę zamawiał cały zestaw przód + tył + boki, taki jak tu: http://www1.garaget.org/gallery/images/ ... a5eae7.jpg
Set dedykowany do 740 1990+, 760 1988+, 940, 960 przed liftem. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany niech do mnie pisze
Set dedykowany do 740 1990+, 760 1988+, 940, 960 przed liftem. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany niech do mnie pisze
0 x
JAKI PRAJS?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Okolice 1600zl z dodtawą, ale to tak wstępnie. Wysyłka może być droga ze względu na gabaryty.
0 x
Zdjąłem dziś rurę łączącą puszkę filtra powietrza z przepustnicą i po stronie przepustnicy, oczom mem ukazałże się takiż widok:
Tam chyba nie powinno oleju, co nie? Jak nie, to skąd ón się mógł tam wziąć? Zapchana odma?? Jak tak, to niech mi ktoś powie, gdzie ona jest w wolnossącym redblocku.
0 x
Chevy Caprice Wagon '88
Ex: Volvo 945 B200F '93
Ex: MB W123 240D '78
Ex: Oldsmobile Delta 88 Royale '84
Ex: MB W123 240D '84
Ex: Chevy Caprice Wagon '86
Ex: Volvo 945 B200F '93
Ex: MB W123 240D '78
Ex: Oldsmobile Delta 88 Royale '84
Ex: MB W123 240D '84
Ex: Chevy Caprice Wagon '86