Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Jeśli chcę mieć pełne pomarańczowe przedliftowe kierunkowskazy to mogę sobie postojowe założyć w reflektorze?
0 x
-
takijedenkuba
W starym silniku tłusto będzie zawsze, im starszy tym bardziej. A w redblockach separator oleju nie jest szczególnie skuteczny.
Tutaj odma jest drożna, jakby była zapchana to by było sucho. W sumie po to ona jest, żeby tłuste z dołu silnika nie trafiało do atmosfery a było spalane w silniku.
Tutaj odma jest drożna, jakby była zapchana to by było sucho. W sumie po to ona jest, żeby tłuste z dołu silnika nie trafiało do atmosfery a było spalane w silniku.
0 x
Ok., dzięki, uspokoiłeś mniefonderal pisze:W starym silniku tłusto będzie zawsze, im starszy tym bardziej. A w redblockach separator oleju nie jest szczególnie skuteczny.
0 x
Chevy Caprice Wagon '88
Ex: Volvo 945 B200F '93
Ex: MB W123 240D '78
Ex: Oldsmobile Delta 88 Royale '84
Ex: MB W123 240D '84
Ex: Chevy Caprice Wagon '86
Ex: Volvo 945 B200F '93
Ex: MB W123 240D '78
Ex: Oldsmobile Delta 88 Royale '84
Ex: MB W123 240D '84
Ex: Chevy Caprice Wagon '86
Węszę podstęp albo szyderę. Nie chcę białych ani dwukolorowych, jest jakiś inny sposób?takijedenkuba pisze:tak, zrób to
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
A rejestracja na zabytek?dom?n pisze:Nie ma.
Tylko nie wiem czy taka wydumka przejdzie...
0 x
Jeszcze się nie łapie rocznikowo, poza tym nie potrzebne mi to.endriugto pisze:A rejestracja na zabytek?dom?n pisze:Nie ma.
0 x
Gdybyś rejestrował na zabytek to możesz zostawić oświetlenie auta zgodnie z oryginałem nawet jak nie spełnia przepisów prawa ruchu drogowego w naszym kraju.konradko pisze:Jeszcze się nie łapie rocznikowo, poza tym nie potrzebne mi to.endriugto pisze:A rejestracja na zabytek?dom?n pisze:Nie ma.
Ja na wiosnę rejestruję mojego sedana na żółte żeby móc jeździć z pomarańczowymi obrysówkami
0 x
-
takijedenkuba
Szybkie pytanie / konkretna odpowiedź
Łożysko oporowe dla skrzyń biegów M46, M47 i M90 + tarcza,docisk 228 jest takie samo?
Nie mam tu na myśli producenta SKF, SACHS, LUK itp tylko wymiary.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Kuba
Łożysko oporowe dla skrzyń biegów M46, M47 i M90 + tarcza,docisk 228 jest takie samo?
Nie mam tu na myśli producenta SKF, SACHS, LUK itp tylko wymiary.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Kuba
0 x