Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
- grzesiek-s
- Kontakt:
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
3/4"-16UNF
0 x
www.facebook.com/gsauto <--- co nowego na warsztacie 
żeby było śmieszniej rozmiar jest calowy a nie metryczny 
3/4 cala
chyba tylko bosch ma w ofercie calowe
kosztują jakieś 2-3 złote więcej od filtrona
no nie zdążyłem pierwszy ;p
3/4 cala
chyba tylko bosch ma w ofercie calowe
kosztują jakieś 2-3 złote więcej od filtrona
no nie zdążyłem pierwszy ;p
0 x
3/4-16 UNF
Edit: nie widziałem że odpowiedź na kolejnej stronie
.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Edit: nie widziałem że odpowiedź na kolejnej stronie
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
0 x
Numer oryginału 3518757-3 w ASO Volvo w Lublinie od reki za 20 kilka złotych.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
A to najzwyklejszy biały BOSCH P3219 - 0451103219 tylko inaczej malowany. Jak się okazuje są mniejsze filtry BOSCHA - czarne i wygodniejsze przy wymianie.wujek pisze:Numer oryginału 3518757-3 w ASO Volvo w Lublinie od reki za 20 kilka złotych.
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2017, 22:58 przez Sinuspi, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Witam.
Jadą nowe przewody bougicord to do kompletu dam nowe świeczki Iskry . Jadę na pierwszą regulacje po montażu gazu więc to chyba dobry pomysł.
Jadą nowe przewody bougicord to do kompletu dam nowe świeczki Iskry . Jadę na pierwszą regulacje po montażu gazu więc to chyba dobry pomysł.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2017, 19:59 przez gruszka2, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Ktoś kiedyś powiedział, że dawniej auta naprawdę budowano z blachy i stali, drewno było dodatkiem a plastiku używano do wysadzania mostów…
945 B230FB 90r.
945 B230FB 90r.
Czy to jest kierownica do serii 700? Mi to wygląda na serie 200 ale sprzedawca opisał ją jako kiere do 700.

0 x