Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
940 vs 240 raczej róznicy dużej nie ma za to bardzo ciekawe fotele były w serii 440/460 szczególnie poliftowej w wersji półskórzanej - w żadnym volvo serii 2xx/7xx/9xx tak dobrze mi się nie siedziało, głeboko wyprofilowane lepsze podparcie lędzwiowe, lepsze trzymanie boczne. Niezłe też były w 850 a i szerokoscią bardziej zbliżone do tych z 940 bo takie z 460 miałem jakiś czas w 940 i trochę wąskie były do tego auta.
1 x
Bez jaj, to jest jakiś stary fotelendriugto pisze:s90/v90 ?
0 x
Tak. Ze starego s90/v90konradko pisze:Bez jaj, to jest jakiś stary fotelendriugto pisze:s90/v90 ?
1 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Nie widziałem że były s90 przed 2016 rokiem.Mareek pisze:Tak. Ze starego s90/v90konradko pisze:Bez jaj, to jest jakiś stary fotelendriugto pisze:s90/v90 ?
UPDATE:
Wyczytałem że s90/v90 to była wersja 960 na wypasie pod koniec produkcji. Cieżko dostać takie fotele.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2017, 17:17 przez konradko, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Teraz Twoje życie nabierze sensukonradko pisze:Nie widziałem że były s90 przed 2016 rokiem.Mareek pisze:Tak. Ze starego s90/v90konradko pisze:
Bez jaj, to jest jakiś stary fotel
0 x
Nie bardzo, fotel potrzebny.endriugto pisze:Teraz Twoje życie nabierze sensukonradko pisze:Nie widziałem że były s90 przed 2016 rokiem.Mareek pisze: Tak. Ze starego s90/v90
0 x
Do czego znowu? Przeca masz fotele do obszycia. Najwygodniejsze bo już są Twojekonradko pisze:Nie bardzo, fotel potrzebny.endriugto pisze:Teraz Twoje życie nabierze sensukonradko pisze:
Nie widziałem że były s90 przed 2016 rokiem.
0 x
Tamte ładniejsze, wygodniejsze a obszycie kosztuje tyle samo w obu przypadkach.endriugto pisze:Do czego znowu? Przeca masz fotele do obszycia. Najwygodniejsze bo już są Twojekonradko pisze:Nie bardzo, fotel potrzebny.endriugto pisze: Teraz Twoje życie nabierze sensu
0 x