Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
- Załączniki
-
- FullSizeRender2.jpg (57.64 KiB) Przejrzano 6182 razy
0 x
Teraz mi to mówisz. Kupiłem już ten:takijedenkuba pisze:87*C lub 88*C będzie ok
http://allegro.pl/termostat-volvo-240-3 ... 16035.html
I co teraz? Będę musiał sprzedać samochód
0 x
-
takijedenkuba
Może być schowek, klapa bagażnika, korek wlewu paliwa itpMilco pisze:Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
0 x
- kaczi.kamo
- Kontakt:
pierwszy po lewej to od euro skrzynki na listytakijedenkuba pisze:Może być schowek, klapa bagażnika, korek wlewu paliwa itpMilco pisze:Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
0 x
Lewy może być od czegokolwiek.Milco pisze:Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
Środkowy do blokady zaczepu przyczepy
https://allegro.pl/listing?string=ZABEZ ... i-1-1-0222
Prawym u siebie odłączam syrenę fabrycznego alarmu.
0 x
Chciałem wymienić olej i filter. Kupiłem filterek taki jak w katalogu Filtrona OP 568 a tu zonk bo założony filter ma nr OP 540/1 i wygląda na pasujący idealnie do miejsca na silniku. Może być tak że filtr będzie większy średnicą od miejsca na silniku? I druga sprawa. Cieknie mi z korka w misce oleju. Jaki tam pasi wymiar?
0 x
W 960 (nie wiem jak w innych RWD) jeden klucz jest do wszystkiego (bagażnik, drzwi, stacyjka, schowek).takijedenkuba pisze:Może być schowek, klapa bagażnika, korek wlewu paliwa itpMilco pisze:Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
Korek mam bez zamka.
0 x
Oo, dziękifonderal pisze:Lewy może być od czegokolwiek.Milco pisze:Do czego te kluczyki? Jakieś zabezpieczenia? Pod maską, na desce nic nie ma. Taki jak pierwszy z lewej widziałem też w Google przy jakimś komplecie.
Środkowy do blokady zaczepu przyczepy
https://allegro.pl/listing?string=ZABEZ ... i-1-1-0222
Prawym u siebie odłączam syrenę fabrycznego alarmu.
0 x
92C to wydaje mi sięJoeM pisze:Literka A pewnie nie ma znaczenia dla termostatu ale volvo i scandix itp. ma w wyborze auta taki silnik i takie termostaty mi pokazuje.
W starszych jest jeszcze opcja że mogły być dla silnika bez wisko. Termostaty mają rożną temperaturę otwarcia. Pokazywałeś termostaty o temp. 88C i 92C. Który jest właściwy, albo czym się kierować przy ich wyborze? Chyba pozostaje tylko kupić kila i testowaćKupiłem oem volvo 92C. Zobaczę czy to coś zmieni.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Ma ktoś może trzecie światło stop i mógłby mi pokazać gdzie się z tym wpiąć? Bo nagle po wizycie u elektormechanika trzecie światło STOP mi nie śmigało i zauważyłem, że kabel masowy jest wyrwany i chce wiedzieć gdzie się z tym wpiąć. Albo jakiś schemacik 
0 x
740 Turbo B200ET