Tutaj podają że M46 pojawiło się w 1975 w 260. Mam prospekt 244 wydany rok później i tam też ta skrzynia widnieje w opcjachSinuspi pisze:w '78JoeM pisze: może to być przekaźnik pod overdriveraczej za wcześnie...
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Raczej nie, do przekaźnika OD dobieramy się po wymontowaniu schowka po prawej.JoeM pisze:może to być przekaźnik pod overdrive
0 x
dom?n ; JoeM
dzięki za wyjaśnienie. Nie sądziłem, że od tak dawna skrzynie te hulają...
dzięki za wyjaśnienie. Nie sądziłem, że od tak dawna skrzynie te hulają...
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
volvo 7/9 na sztywnym moście amortyzatory z gumową osłonką kolor niebieski to nivomat?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
z gumową harmonijkową osłoną ku dolnej tulei, niebieskie (no bo BOGE) we wczesnych okresach, później czarne kolory (po fuzji z Sachs'em)wujek pisze:volvo 7/9 na sztywnym moście amortyzatory z gumową osłonką kolor niebieski to nivomat?
0 x
Kupujesz złomowanie.kalor pisze:jak to jest z kupnem fury na graty?
tzn. kupuję, wyciągam co mi potrzeba (np. silnik, wnętrze ; ) ) i co dalej z pozostałością się robi?
założenie jest takie, że dawca jest zarejestrowany i ubezpieczony, ale po wywlwczeniu gratów już nigdzie nie pojedzie i waży dużo mniej. z tego co wiem, na złomowisku jest dopłata za brakujący kg., ale pewnie mozna się "dogadać" : ) jak postępują zawodowcy?
A budę: przeznaczasz na kurnik/magazyn części lub wywozisz na zwykły złom.
Możesz też "sprzedać Ukraińcom"
0 x
Tel. 509 186 929
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
Dorzucę obrazek. Po lewej nivo, po prawej zwykły amor do 940.wujek pisze:volvo 7/9 na sztywnym moście amortyzatory z gumową osłonką kolor niebieski to nivomat?
Kolory nivomatów tak jak pisał Sinuspi, mój jest czarny bo Sachs.
0 x
fonderal
ładnie ułożony parkiet ! z fajną krzyżówką.
Ten po prawej to AL-KO ?
ładnie ułożony parkiet ! z fajną krzyżówką.
Ten po prawej to AL-KO ?
0 x
To parkiet z drukarki czyli wykładzina, po drewnianym nie jeździłbym amorkami:)
Prawy to jakiś QH, czyli niewiadomoco, najtańszy jaki się trafił. Kupiłem je i potem sprzedałem za stówkę, po 50zł za sztukę. I chyba tyle były warte...
Prawy to jakiś QH, czyli niewiadomoco, najtańszy jaki się trafił. Kupiłem je i potem sprzedałem za stówkę, po 50zł za sztukę. I chyba tyle były warte...
0 x
fonderal pisze:To parkiet z drukarki czyli wykładzina
Ale się ślinie na takie dziewicze nivomatki
QH to pakowacz, ale nie wrzucają szmelcu do kartonów....
0 x