Znajdź kogoś od dystansów i sprawę masz załatwiają. Jak się postarasz to kupisz nowe dystanse po 100 zł za sztukę a i tak za chwilę będziesz je kupować bo takana pisze:Bardzo dziękuję Panowie![]()
Ogólnie sytuacja wygląda nieciekawie , zostanę chyba kolekcjonerką felg, jak to ktoś napisał, rano inne, wieczorem inne...![]()
Dzisiaj objeździłam cały Słupsk, każdego''znawce'' kół/felg.
Ponieważ te które kupiłam na OLX, nie pasują dosłownie 2 mm brakuje by weszły. Myślałam , że można zastosować adapter, czy coś w tym stylu, ale NIE, nic z tych rzeczy. Chciałam je oddać, ale po tel. do sprzedawcy, że mnie oszukała z rozstawem już tel. nie odbiera! Nie wiem co z nimi zrobię![]()
Ogólnie te felgi ze zdjęcia na aucie wyglądają ładnie- wiem, wiem że nie dedykowane Volvo![]()
Nawet dzwoniłam, niby ET mają 25- jest wybite, a otwór centrujący to 64, ale Pan sam mierzył. Kurczę, jak tu wierzyć sprzedawcy, boję się by nie kupić do kolekcji, następnego babola
To zlot już był?![]()
Jakieś fotki?
Dobry fachowiec zrobi Tobie dystanse z redukcją otworu centrujacego i zmianą rozstawu śrub. Pod warunkiem że felgi się Tobie bardzo podobają i chcesz dłużej na nich pojeździć bo jak nie to porostu lepiej je sprzedać...