Kichnąłem przy "demontażu"...fullsize pisze:To Twoje dzieło, czy pana "demontażysty" z Radomia?
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
-
jarecki_rze
Witajcie, uszczelniacz wału (tylny ten przy moście) ma tylko jeden wymiar?? czy są rózne i trzeba badać po moście jaki się ma?
0 x
Widział ktoś gdzieś nową uszczelkę szyby w tylnej klapie 240 wagon? Szukam i szukam i nic...
0 x
M46 - na ciepłym nie wchodzi 5 bieg. W wakacje wymieniany był olej i było dobrze, a teraz znowu coś świruje. Może za mało oleju? Bo na automatach niby sprawdza się na włączonym... ktoś coś?
0 x
740 Turbo B200ET
Neeee. To nie tak bardzo od stanu oleju zależy co od stanu samego OD. Mi piąty bieg wchodzi płynnie puki zimna skrzynia i zimny olej. Jak już sie robi ciepło to zrywa bieg czyli wychodzą nieszczelności. Narazie nic z tym nie robie, bo zmieniam biegi przy niskich obrotach i nie czuć efektu zrywania tak bardzo. Ale czasem to denerwuje.
0 x
U mnie na szarpanie przy wrzucaniu/zrzucaniu pomogło czyszczenie filtra i zaworów schowanych pod filtrem głównym. Poziom oleju warto sprawdzić, odkręcić górny korek i pomacać i ewentualnie dolać, aż się przeleje.
0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico
Mam problem z szyberdachem w 740, tym metalowym na korbkę. Problem jest taki, że do tyłu szyber odsuwa się normalnie natomiast jak przesunie się go do przodu na pozycję zamknięty to lewa strona nie licuje się z dachem, jest taka jakby zapadnięta. Jak uchylić szyber bez odsuwania to prawa strona się chce unieść ale lewa nawet nie uniesie się do linii dachu. Miał ktoś taki przypadek, na co zwrócić uwagę?
Na szybko obejrzałem to wczoraj po pracy i w żadnej pozycji nie widzę co tam się urwało/wyczepiło.
Na szybko obejrzałem to wczoraj po pracy i w żadnej pozycji nie widzę co tam się urwało/wyczepiło.
0 x
Własnie dopatrzyłem się że nie mam światła cofania. Do zrobienia samemu czy sprzedać auto? Od czego zacząć? Co jest typową usterką? Czujnik ? Gdzie on? Pacjent 740, skrzynia M46.
0 x