Muzyczny Krawiec pisze:treścią każdego forum są jego użytkownicy, a zwłaszcza Ci którzy chcą pomóc. Marudy są pocieszne ale im też dziękuję. fonderal jesteś wielki. WSZYSTKIE patenty zastosuję i zamelduję o efektach.

PS Prędkościomierz potrafi się wyłączać, nie powiem że kontroluję to w 100%, ale wiem że tak jest. I tu nie jestem przeca w stanie sprawdzić ile metrów czy km. jadę bez licznika. Trza mi do tego zajrzeć w wolnej chwili i wtedy już będę o wiele mądrzejszy i dokładniejszy.
Jako maruda powiem Ci bez licznika że k-jet przy prawidłowym CO2 na wydechu ma spalanie 50.000 litrów powywietrza na 1 litr paliwa. O założenia przy jakim obciążeniu i obr, polecam poczytać i o teorii ruchu pojazdu i metodyce badania silnika na hamowni....
Pytanie ile (dużo - a ile to dużo ? l lub kg) pali k-jet jest FAJNE !!!!

Jeżeli będę przeglądał liczniki to będę mądrzejszy ? Noooo powiem Ci że widzę ich codziennie kilka (naście) - ale jakoś od tego rozumu mi nie przybywa

a k-jety póki co bardzo lubię....
Dla wyjaśnienia, Bosch Robert kupił patent m.in K-Jeta a nie go opracował. On był handlowcem ("bjutisnenem") nie inżynierem.
Skoro masz problem tylko ze spalaniem i nic więcej przy wozie, to jesteś szczęśliwcem

Gratuluje egzemplarza.