Przepiękny ten Twój łoś! Taki 244 to marzenie połowy zajawkowiczów dwusetek !
Gratulacje!
244T klasyk
-
potoczasty
Re: 244T klasyk
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Mi brakuje tych pasków które były na bokach przed remontem, ale i tak mam mokro na widok Twojego 244 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Powiem Ci dom szczerze, ze te paski były naprawde fajne. Tez mi się wydaje, ze nadawały charakteru. Może w przyszłym roku rozejrzę sie na jakaś firma, która będzie mogla mi takie druknac i okleić.
0 x
STOP wariatom i chamom na drodze.
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
O małego słonia kupiłem kiedyś w Krakowie dwa fabryczne zestawy pasków w oryginalnych pudełkach, jeden srebrny, drugi czarny. Poległem na cenie 350 złotych za oba. Nadal uważam że wyprodukowanie czegoś takiego w dużej ilości i rozpuszczenie tego po świecie ma dużo sensu.
Pocztowe 240 ze Szwecji miały taki wzorek, i mówiąc delikatnie sam bym taki zestaw chciał
Pocztowe 240 ze Szwecji miały taki wzorek, i mówiąc delikatnie sam bym taki zestaw chciał
- Załączniki
-
- 240 paski.jpg (183.59 KiB) Przejrzano 6139 razy
0 x
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Też są:
- Załączniki
-
- po1986 3.JPG (60.47 KiB) Przejrzano 6137 razy
0 x
Ile chcecie takich pasków?
Ktoś to może zaprojektować czy mam od zera?
Jest w miare prosty?
Wymiary?
Ktoś to może zaprojektować czy mam od zera?
Jest w miare prosty?
Wymiary?
0 x
=== Korekta wizualna pojazdów === Projektowanie i realizacja ===