edit:już znalazłem- Rial Mesh 15x7j,et11, 5x108,otwór centrujący 65,1
szukam właśnie takich złotych felg,ale wolałbym 16 lub 17 cali...z drugiej strony podobają mi się duże balony
gdybyś chciał się ich pozbyć to rzuć ceną na pw
Mesh poszły w świat razem z bodykitem Theisa, to są Remotec pochodzące z bodykitu Haussera. 15x7,5J, ET10, 65,1.ambasador pisze:ładne te felgi,jaki to rozmiar?
edit:już znalazłem- Rial Mesh 15x7j,et11, 5x108,otwór centrujący 65,1
szukam właśnie takich złotych felg,ale wolałbym 16 lub 17 cali...z drugiej strony podobają mi się duże balony![]()
gdybyś chciał się ich pozbyć to rzuć ceną na pw

Około 1.2bar, ogólnie na tej skrzyni ciężko było dmuchnąć coś więcej żeby było stabilnie.ambasador pisze:morderca![]()
przy jakim (zmniejszonym)doładowaniu ta skrzynia umarła?
Przy duzym booscie skrzynia nie radzi sobie z Nm i zaczyna przeciagac, boost idzie w peak, ecu odcina boost, skrzynia znow zaczyna kleić i sytuacja sie powtarza. Mowimy to o okolicach 400Nm, to dwa razy wiecej niz seria.ambasador pisze:nie rozumiem co ma skyrznia do stabilności ładowania?
Cztery czy pięć wystrojonych silników z 13c pod maską. Wszystkie manuale trzymają stabilne 1,2 bar ze znikomym peakiem. Jeden automat nie może dmuchnąć więcej jak 0,95 bar. Sztanga naciągnięta i sprawdzona,że jest od wersji HPT,MBC rozkręcone na maks i nic. Peak na 1,15-1,2 i potem spadek na 0,95. Tak samo mapa paliwa w automacie wychodzi całkowicie inaczej. Porusza się po innych krzywych niż manuale. Ewidentnie widać ,że automat nie jest w stanie tak obciążyć silnika jak manual.ambasador pisze:nie rozumiem co ma skyrznia do stabilności ładowania?
A próbowałeś EZK od FB montować do takiego dmuchniętego turbo?? Do tego Stage 1 to minimum (lepiej samemu sobie mapę napisać - gdy nie mamy standalone).zachatąwujta pisze:Tak samo mapa paliwa w automacie wychodzi całkowicie inaczej. Porusza się po innych krzywych niż manuale. Ewidentnie widać ,że automat nie jest w stanie tak obciążyć silnika jak manual.