Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

a po co mu chlapacze ?marcinGT pisze:Siedemseta spotkana w TajlandiiO dziwo 700/900 zdarzają się nawet nieco częściej niż w PL
Dwusety jeszcze nie miałem okazji zaobserwować.
Może ma fazę na chlapacze jak ja i we wszystkich swoich autach montuje. A może po prostu w porze monsunowej i ogromnej ilości wody i brudu na drogach chce mieć choć odrobinę czyściejsze auto.Sinuspi pisze:a po co mu chlapacze ?marcinGT pisze:Siedemseta spotkana w TajlandiiO dziwo 700/900 zdarzają się nawet nieco częściej niż w PL
Skoro takie placebo w monsunie to czemu nieendriugto pisze:Może ma fazę na chlapacze jak ja i we wszystkich swoich autach montuje. A może po prostu w porze monsunowej i ogromnej ilości wody i brudu na drogach chce mieć choć odrobinę czyściejsze auto.Sinuspi pisze:a po co mu chlapacze ?marcinGT pisze:Siedemseta spotkana w TajlandiiO dziwo 700/900 zdarzają się nawet nieco częściej niż w PL
Też trochę tego widywalem, często po "tuningu". W Malezji równiez można spotkaćmarcinGT pisze:Siedemseta spotkana w TajlandiiO dziwo 700/900 zdarzają się nawet nieco częściej niż w PL
moje:)szymal pisze:Niedziela, 1 września, Bukowno parking przy basenie, miłe dla oka 245 z Chorzowa.