Plany na przyszłość - dobre koło i gleba
Troszkę fotek w kolejności od daty posiadania Złomka

Nowe szpulki na sezon, jeszcze nie założone

re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
OK gdzieś przerzucę fotki, polecisz jakiś hosting na którym nie znikną fotki ?dom?n pisze:Jeśli użytkownicy nie mają konta na fejsie, to nie zobaczą zdjęć. Chyba musisz je wrzucić gdzie indziej, albo zewnętrzny hosting, albo jako załączniki
Korzystam od dawna z Imgur.com i jestem bardzo zadowolony.Bysiek pisze:OK gdzieś przerzucę fotki, polecisz jakiś hosting na którym nie znikną fotki ?dom?n pisze:Jeśli użytkownicy nie mają konta na fejsie, to nie zobaczą zdjęć. Chyba musisz je wrzucić gdzie indziej, albo zewnętrzny hosting, albo jako załączniki
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Przepraszam za niepotrzebne komplikacje, rzeczywiście. Mam wbudowane w przeglądarkę wtyczki blokujące śledzenie przez FB na innych stronach i to przez nie nic nie widzę. Mea culpa!MarcinS pisze:Nie mam konta na fb, ale fotki w pierwszym poście widzę.