Ulżyło mi bo nie wyobrażałem sobie trzymania mojego skarbu pod chmurką na dłuższą metę.
Pomijając już kwestię że Volvo zajęło miejsce parkingowe mojego służbowego samochodu zmuszając mnie do krążenia po osiedlu w poszukiwaniu miejsca parkingowego...
To jeszcze twórczość poprzedniego właściciela, ale nie będę tego ruszał bo jak mnie zapewniał to najlepsze rozwiązanie żeby uniknąć kapania skraplającej się wody na samochód. A tak jak napisałeś w blaszaku tak czy owak skraplania nie uniknę.Greg601 pisze:Plandeka rozwieszona. To dobrze bo pięknie się w zimne słoneczne dni woda w blaszakach skrapla.
To jeśli już takie działania to proponuję styrodur zamiast styropianu.Bałuch 79 pisze:Blaszak spoko opcja. Też trzymam Volvo w takim garażu. Ale skraplanie mnie wkurza strasznie. Na zime przykrywam auto plandeką. Ale teraz jak jest w dzień ciepło i ładna pogoda, bez sensu jest przykrywanie auta. Myślę, że trzeba zainwestować w styropian 5cm i okleić sufit blaszaka.
Dziękujęendriugto pisze:Pięknie. Miło się na to patrzy i czyta.
Felgi eleganckie a opony jakoś tak dziwnie obłe. Co to za rozmiar?
Taka szerokość to przy felgach szerokości 5 czy 6 cali.grodek75 pisze:Dziękujęendriugto pisze:Pięknie. Miło się na to patrzy i czyta.
Felgi eleganckie a opony jakoś tak dziwnie obłe. Co to za rozmiar?, mam nadzieję że będzie okazja spotkać się na zlocie, pooglądać i powymieniać doświadczenia.
Felgi to Oriony, z tego co się dowiedziałem tu na forum rzadkość w serii 900.
A jeśli chodzi o opony to jest to bardzo klasyczny rozmiar: 195/65R15. Dunlop Sport All Season.
Kupiłem takie jak fabrycznie były montowane i zgodne z homologacją. Teraz już za późno na zmiany niestetyendriugto pisze:Taka szerokość to przy felgach szerokości 5 czy 6 cali.grodek75 pisze:Dziękujęendriugto pisze:Pięknie. Miło się na to patrzy i czyta.
Felgi eleganckie a opony jakoś tak dziwnie obłe. Co to za rozmiar?, mam nadzieję że będzie okazja spotkać się na zlocie, pooglądać i powymieniać doświadczenia.
Felgi to Oriony, z tego co się dowiedziałem tu na forum rzadkość w serii 900.
A jeśli chodzi o opony to jest to bardzo klasyczny rozmiar: 195/65R15. Dunlop Sport All Season.
Przy 7 calach idealnie leżeć będzie opona 215/60/15.