Volvo 745 '92 USA - "czterdziestka piątka"
Re: Volvo 745 '92 USA - "czterdziestka piątka"
Ale ja chcę, żeby te światła świeciły i oświetlały drogę, a nie tylko wyglądały! 
Stety-niestety z USA zostaje coraz mniej. Licznik też w kilometrach, a nie w milach.
Stety-niestety z USA zostaje coraz mniej. Licznik też w kilometrach, a nie w milach.
1 x
Lamp i kierunków nie zamontowałem bo mi się nie złożyło ale nowy właściciel dostał pełen zestaw i przykaz zamontowania. Wszystko inne było zgodne z oryginalną specyfikacją usa.
240 udało mi się całkowicie odeuropeizować po poprzednim właścicielu
240 udało mi się całkowicie odeuropeizować po poprzednim właścicielu
0 x
Jak auto traktuje się jako weekendowąz zlotową zabawkę, to można się tak bawić. Ja te auta traktuję jako użytkowe do jazdy na co dzień. Dlatego właśnie choćby światła mają oświetlkać drogę, a nie tylko wyglądać.
0 x
Gadałem kiedyś z diagnostą. Mówił że amerykańskie światła są generalnie lepsze i nie kuma tego ograniczania pola świecenia w europie. Jak właśnie chcesz dobrze widzieć w nocy to rób światła usa i na żółte blaszki.
Pamiętam jechaliśmy na zjazd w Bieszczady. Dojeżdżaliśmy nocą na miejsce. Ja 240 z lampami usa pięknie wszystko widziałem a żona współczesnym autem narzekała na ciemność...
Pamiętam jechaliśmy na zjazd w Bieszczady. Dojeżdżaliśmy nocą na miejsce. Ja 240 z lampami usa pięknie wszystko widziałem a żona współczesnym autem narzekała na ciemność...
0 x
Poliftowa 740 w wersji usa ma chyba plastikowe lampy. Nawet na forach w stanach narzekali i pisali, że lampy EU lepsze. A żółtych blach raczej nie planuję.
1 x
Na poliftowych lampach w 745 nie jeździłem. Miałem je jak i kierunki w kartonach w garażuMarcinS pisze:Poliftowa 740 w wersji usa ma chyba plastikowe lampy. Nawet na forach w stanach narzekali i pisali, że lampy EU lepsze. A żółtych blach raczej nie planuję.
Za to poliftowe plastiki w 240 świeciły wyśmienicie.
0 x
Pochwalę się w tym temacie, choć dotyczy to obu moich Volvo.
Kupiłem sobie "kluczyk USB", pasujący do obu aut
:

W końcu wszystko w jednym miejscu, czytelne i kompletne.
Tyle, że kodowane i wymaga "kluczyka" w porcie USB.
Kupiłem sobie "kluczyk USB", pasujący do obu aut

W końcu wszystko w jednym miejscu, czytelne i kompletne.
1 x
-
OnlineMaciek4530
Katalog części i wszystkie greenboki modelu. Plus pierdoły typu tapety, zdjęcia, linki itp.
1 x