Kuba (FWDisForPussies) zrobi nam projekt naklejek na ten rok. Do tej pory mamy poniższe kolory. Jaki kolor zrobić na ten rok biorąc pod uwagę że to X zjazd ? Jakieś propozycje ?
Dominik zrobił mi kiedyś repliki naklejek z lat 70tych czy 80tych. Moim zdaniem wyglądają ekstra. Można by się zainspirować.
W ogóle jakby ktoś chciał to nadrukowałem ich chyba po 200 sztuk więc mogę odsprzedać.
Ja z kolei myślałem o czarnym tle i srebrnych napisach. Złote na czarnym byłyby super, również na białym tle jak zaproponował Stiopa ale rezerwowałbym na 25 i 50 lat. Pytanie czy warto tak daleko wybiegać w przyszłość.
Też o tym myślałem. Może naklejka typu - zwykła z małymi akcentami "brązu" - typu właśnie jakiś wieniec etc - tak by na 25 i 50 zlot było srebro i złoto. Ważne by była wciąż w poprzednim kształcie, stylistyce aby tylko akcentami się wyróżniała
JoeM pisze: ↑08 sierpnia 2024, 11:45
Ja z kolei myślałem o czarnym tle i srebrnych napisach. Złote na czarnym byłyby super, również na białym tle jak zaproponował Stiopa ale rezerwowałbym na 25 i 50 lat. Pytanie czy warto tak daleko wybiegać w przyszłość.