Cześć,
Mam na wyposażeniu radio CR915 ze zmieniarką cd. Radio uległo awarii - wciąga kasety, na CD pokazuje błąd, gra tylko radio.
Chciałbym przejść na inne urządzenie, które przede wszystkim będzie łączyło się z telefonem przez bt. Jaki model polecicie?
Ew. kogoś, kto ogarnie mi to, co mam.
Z góry dzięki.
940 z 1997r jakie nowoczesne radio?
-
motosimsun
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: 940 z 1997r jakie nowoczesne radio?
Istnieją emulatory zmieniarek z obsługą Bluetooth. Może to jest najlepszy pomysł? Oryginalne radia wyglądają najfajniej, a bezprzewodowa łączność z telefonem rozwiązuje 99% potrzeb w takim wozie.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
-
motosimsun
Tak, jest np. Yatur ale wymagałoby to naprawy samego radia a zdaje się jest zalane kawką
0 x
Hej
Chcąc zachować klasyczny wygląd Emeryta wybór padł na Blaupunkt Barcelona DAB 200 BT
Robią różne wersje "wyposażenia". Mi zależało na CD i budżetowo też się spina
https://www.amazon.pl/dp/B08S4596LQ/?ta ... 49d9b56c38
Chcąc zachować klasyczny wygląd Emeryta wybór padł na Blaupunkt Barcelona DAB 200 BT
Robią różne wersje "wyposażenia". Mi zależało na CD i budżetowo też się spina
https://www.amazon.pl/dp/B08S4596LQ/?ta ... 49d9b56c38
0 x
Ja poszedłem w radio LG LCS 510. Jest CD, czyta MP3 no i wejście USB ma. Nasze potrzeby załatwia.
Z zielonkawym podświetleniem jakoś nie razi.
I jest pilot do tego, więc jak coś, nie muszę się odrywać od jazdy żeby dać głośniej czy coś.
Gra jak gra, dla mnie w porzadku. I tak w takim aucie jak 940 żaden sprzęt audiofilski nie ma prawa istnieć.
Z zielonkawym podświetleniem jakoś nie razi.
I jest pilot do tego, więc jak coś, nie muszę się odrywać od jazdy żeby dać głośniej czy coś.
Gra jak gra, dla mnie w porzadku. I tak w takim aucie jak 940 żaden sprzęt audiofilski nie ma prawa istnieć.
0 x