......................

Zaprezentuj swoją cegłę i aktualizuj na bieżąco swój temat
Awatar użytkownika
kamyk1313

Re: Volvo 945 by grzesiekosmos

Post autor: kamyk1313 »

Nos mnie teraz zapienil... Mam kierunki USA, lampy juz przerobione tylko sie nad mociwaniem zastanawiam... Przykleic toto czy jak? Bo niewiele zostało z mocowań po operacji wycinania...
0 x
... a potem dołączyło "życie"...
volvo 945 211 Polar - B200FT + vel "negro"
volvo V70 MK I - 2.5T/ B5254T - będzie "+" vel "srebro"
vw Passat b5 variant - 1.6 AHL - vel "passeratti"
Staszku

Re: Volvo 945 by grzesiekosmos

Post autor: Staszku »

kamyk1313 pisze:Nos mnie teraz zapienil... Mam kierunki USA, lampy juz przerobione tylko sie nad mociwaniem zastanawiam... Przykleic toto czy jak? Bo niewiele zostało z mocowań po operacji wycinania...
Wszyscy którzy montują kierunki US do Eu po prostu je kleją, a i sporo ludzi skręca je wkrętem od tyłu, ale nie powiem Ci w którym miejscu dokładnie bo u siebie tego nie robiłem.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
0 x
Awatar użytkownika
Mareek

Re: ......................

Post autor: Mareek »

Czyżby temat do usunięcia?
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Awatar użytkownika
kemizo

Post autor: kemizo »

Grzesiek powiedział że jak masz go cenzurować i edytować to on nie będzie tu wchodził bo to bez sensu :roll: .
Nie bronie go ani nic ale w sumie co komu przeszkadza jakieś przekleństwo, wszyscy są chyba dorośli, prezydent z premierem raczej forum nie przeglądają ani nikt nas nie będzie cytował w wiadomościach. Oczywiście chodzi o przekleństwa po prostu, nie personalne, albo jakieś przeginki. Oczywiście dostosuje się do odgórnych zaleceń ale nie od Grześka pierwszego usłyszałem że bez sensu ta cenzura.
0 x
Awatar użytkownika
Mareek

To nie tyle cenzura co dbałość o poziom naszego forum. Pisanie w stylu cytuję "ewentualnie jakaś wielbiciela co mu gałe opierdoli w tej szopie co jest na foto" jest dla mnie czymś więcej niż drobnym przecinkiem i ja tego akceptować nie będę. Mamy na forum ludzi młodych jak i w średnim wieku i dla dobra rozwoju forum trzeba trzymać poziom. Takie jest moje zdanie, ale werdykt zostawiam adminowi. Dom?n - jak Ty to widzisz? Ja słyszałem tylko od jednej osoby zgłoszenie by na forum można było przeklinać.

Grześka decyzja o nie wchodzeniu tutaj to jedno, ale nadal nie wiem czemu ma służyć wykropkowanie wszystkich postów w tym temacie :?
0 x
Awatar użytkownika
kemizo

Jak ze wszystkim i z przeklinaniem trzeba mieć wyczucie, nie mówię o skrajnych przypadkach i od początku mówiłem ze Grześka nie bronie.
0 x
Awatar użytkownika
Mareek

czekamy zatem na Dom?na
0 x
Awatar użytkownika
dom?n
Administrator
Kontakt:

Post autor: dom?n »

Chyba nie rozumiem spiny Grześka, to chyba nie jest bardzo trudne żeby pisać na klawiaturze kilka słów mniej. Jesteśmy dorośli i można o takich rzeczach najpierw pogadać zamiast się obrażać i zabierać zabawki do innej piaskownicy. To nie był pierwszy ban na forum i nie będzie ostatni, ale żeby było jasne to tylko 24 godziny i to uzasadnione. Tylko tyle i aż tyle.

Będzie mi miło Cię Grzechu tu znów widzieć, ale nie sądzę żeby świat się zawalił jeśli zrezygnujesz z uczestnictwa w forum bo nie poradzisz sobie bez bluzgów. Nie piszę tego zgryźliwie. No, może troszeczkę.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW :D
Awatar użytkownika
kemizo

Chyba tylko Grzegorz wie komu robi na złość nie uczestnicząc w forum ale to już jego sprawa :lol:

A w ramach rozluźnienia sytuacji wrzucam zdjęcia felg (a właściwie jednej jak na razie, bo jest z tym masa roboty ) które ogarniamy, Grzesiek polerował ranty a ja psiukałem czerwonym, na dystansie 30mm są na równo z błotnikiem z tyłu w 945:

Obrazek
]Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Mareek

Będzie kosa! Kosa na wielokropku :)
0 x
Zablokowany