......................
Re: Volvo 945 by grzesiekosmos
Nos mnie teraz zapienil... Mam kierunki USA, lampy juz przerobione tylko sie nad mociwaniem zastanawiam... Przykleic toto czy jak? Bo niewiele zostało z mocowań po operacji wycinania...
0 x
... a potem dołączyło "życie"...
volvo 945 211 Polar - B200FT + vel "negro"
volvo V70 MK I - 2.5T/ B5254T - będzie "+" vel "srebro"
vw Passat b5 variant - 1.6 AHL - vel "passeratti"
volvo 945 211 Polar - B200FT + vel "negro"
volvo V70 MK I - 2.5T/ B5254T - będzie "+" vel "srebro"
vw Passat b5 variant - 1.6 AHL - vel "passeratti"
Re: Volvo 945 by grzesiekosmos
Wszyscy którzy montują kierunki US do Eu po prostu je kleją, a i sporo ludzi skręca je wkrętem od tyłu, ale nie powiem Ci w którym miejscu dokładnie bo u siebie tego nie robiłem.kamyk1313 pisze:Nos mnie teraz zapienil... Mam kierunki USA, lampy juz przerobione tylko sie nad mociwaniem zastanawiam... Przykleic toto czy jak? Bo niewiele zostało z mocowań po operacji wycinania...
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
0 x
Re: ......................
Grzesiek powiedział że jak masz go cenzurować i edytować to on nie będzie tu wchodził bo to bez sensu
.
Nie bronie go ani nic ale w sumie co komu przeszkadza jakieś przekleństwo, wszyscy są chyba dorośli, prezydent z premierem raczej forum nie przeglądają ani nikt nas nie będzie cytował w wiadomościach. Oczywiście chodzi o przekleństwa po prostu, nie personalne, albo jakieś przeginki. Oczywiście dostosuje się do odgórnych zaleceń ale nie od Grześka pierwszego usłyszałem że bez sensu ta cenzura.
Nie bronie go ani nic ale w sumie co komu przeszkadza jakieś przekleństwo, wszyscy są chyba dorośli, prezydent z premierem raczej forum nie przeglądają ani nikt nas nie będzie cytował w wiadomościach. Oczywiście chodzi o przekleństwa po prostu, nie personalne, albo jakieś przeginki. Oczywiście dostosuje się do odgórnych zaleceń ale nie od Grześka pierwszego usłyszałem że bez sensu ta cenzura.
0 x
To nie tyle cenzura co dbałość o poziom naszego forum. Pisanie w stylu cytuję "ewentualnie jakaś wielbiciela co mu gałe opierdoli w tej szopie co jest na foto" jest dla mnie czymś więcej niż drobnym przecinkiem i ja tego akceptować nie będę. Mamy na forum ludzi młodych jak i w średnim wieku i dla dobra rozwoju forum trzeba trzymać poziom. Takie jest moje zdanie, ale werdykt zostawiam adminowi. Dom?n - jak Ty to widzisz? Ja słyszałem tylko od jednej osoby zgłoszenie by na forum można było przeklinać.
Grześka decyzja o nie wchodzeniu tutaj to jedno, ale nadal nie wiem czemu ma służyć wykropkowanie wszystkich postów w tym temacie
Grześka decyzja o nie wchodzeniu tutaj to jedno, ale nadal nie wiem czemu ma służyć wykropkowanie wszystkich postów w tym temacie
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Jak ze wszystkim i z przeklinaniem trzeba mieć wyczucie, nie mówię o skrajnych przypadkach i od początku mówiłem ze Grześka nie bronie.
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Chyba nie rozumiem spiny Grześka, to chyba nie jest bardzo trudne żeby pisać na klawiaturze kilka słów mniej. Jesteśmy dorośli i można o takich rzeczach najpierw pogadać zamiast się obrażać i zabierać zabawki do innej piaskownicy. To nie był pierwszy ban na forum i nie będzie ostatni, ale żeby było jasne to tylko 24 godziny i to uzasadnione. Tylko tyle i aż tyle.
Będzie mi miło Cię Grzechu tu znów widzieć, ale nie sądzę żeby świat się zawalił jeśli zrezygnujesz z uczestnictwa w forum bo nie poradzisz sobie bez bluzgów. Nie piszę tego zgryźliwie. No, może troszeczkę.
Będzie mi miło Cię Grzechu tu znów widzieć, ale nie sądzę żeby świat się zawalił jeśli zrezygnujesz z uczestnictwa w forum bo nie poradzisz sobie bez bluzgów. Nie piszę tego zgryźliwie. No, może troszeczkę.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Chyba tylko Grzegorz wie komu robi na złość nie uczestnicząc w forum ale to już jego sprawa
A w ramach rozluźnienia sytuacji wrzucam zdjęcia felg (a właściwie jednej jak na razie, bo jest z tym masa roboty ) które ogarniamy, Grzesiek polerował ranty a ja psiukałem czerwonym, na dystansie 30mm są na równo z błotnikiem z tyłu w 945:

]
A w ramach rozluźnienia sytuacji wrzucam zdjęcia felg (a właściwie jednej jak na razie, bo jest z tym masa roboty ) które ogarniamy, Grzesiek polerował ranty a ja psiukałem czerwonym, na dystansie 30mm są na równo z błotnikiem z tyłu w 945:

]

0 x