......................
-
grzesiekosmos
Re: ......................
Panowie ja się nie spinam i nie obrażam na nikogo nic z tych rzeczy
napisałem ze świadomością że może być ban bo już Marek mnie "upominał" wcześniej
na forum zostaje oczywiście ale nie będę nic pisał żeby nie było problemu a temat proszę o zamknięcie .Pozdrawiam 5! 
0 x
ban był tylko 24h
Jak nie chcesz nic pisać, to może zostaniesz przy wersji minimum wrzucanie zdjęć? Te koła zapowiadają się obiecująco
Jeśli tak, tematu bym nie zamykał..
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Problemowe były najwyżej dwa posty ze 139. Wiesz, to nie jest jakaś wysoka średnia 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
-
takijedenkuba
Mareek pisze:ban był tylko 24hJak nie chcesz nic pisać, to może zostaniesz przy wersji minimum wrzucanie zdjęć? Te koła zapowiadają się obiecująco
Jeśli tak, tematu bym nie zamykał..
hehe..
Albo bluźnimy i oglądamy ogarnięte felunki, albo nie bluźnimy i oglądamy to samo na innym forum.
0 x
Jak by dołożyć 5kzł to można by było je zrobić jeszcze fajniej:Mareek pisze:Te koła zapowiadają się obiecująco

0 x
Koła kosa! A przeklinanie na forum jest słabe. Czasami bywa tu np mój syn i nie chcę aby to środowisko kojarzyło mu się z łaciną podwórkową. Język pisany, w przeciwieństwie do mówionego, ma to do siebie, że zanim kliknie się "wyślij" można swoją wypowiedź przeczytać na spokojnie, w najgorszym razie edytować post factum. Obrażanie się jest dziecinne tym bardziej, że projekt Grześka jest na forum znany i ceniony. To nie jakiś troll, który wpadł tu aby narobić bałaganu i tyle go widzieli.
0 x
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Temat sam się nie poprowadzi a że więcej czasu spędzam przy tym wehikule niż w dwusecie to dodaje parę zdjęć. Dziś dotarły nasze dystanse na tył. Dla Grześka te mniejsze 45mm.60mm spróbuje upchnąć w dwusecie
Wygląda już fajnie ale można by jeszcze te 5mm dołożyć
Obecnie volvo siedzi w ciepłym garażu i czeka aż mu się przyklei lotka z v70.

0 x
-
grzesiekosmos
Jutro diaks i trzeba tą koze obniżyć zanim gwint będzie bo kibel straszny...

0 x
Jaki dokładnie materiał tych dystansów?
no i co się stało z tylną klapą?
sambo
no i co się stało z tylną klapą?
sambo
0 x