VolvoRWD.pl - tu się witamy :)
Re: VolvoRWD.pl - tu się witamy :)
Cześć Piotrek, czy my się przypadkiem pod stadionem kiedyś nie spotkaliśmy? 
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Pisałem kiedyś właśnie w tej sprawie na wasz facebook'owy fanpage,ale nie udało mi sie jescze dotrzec na żadne spotkanie pod stadionem,ani w piasecznie,itd.
Teraz widziałem coś sie szykuje pod koniec października,to może w końcu sie uda dotrzeć,bo zauważyłem iż sympatycy volvo też mile widziani
Teraz widziałem coś sie szykuje pod koniec października,to może w końcu sie uda dotrzeć,bo zauważyłem iż sympatycy volvo też mile widziani
0 x
Zgadza się. Zapraszamy. Wolne miejsce ze Stadionu na grilla też się pewnie znajdzie 
0 x
Niedługo stuknie nam ćwiartka uczestników. A pić się chce. Może uchwalimy, że 225 zaprasza wszystkich na grila? 
0 x
Tel. 509 186 929
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
960 sedan 94r.
960 kombi 90r.
Nie wiem co, nie wiem jak, ale mogę też się napićjajacek pisze:Niedługo stuknie nam ćwiartka uczestników. A pić się chce. Może uchwalimy, że 225 zaprasza wszystkich na grila?
0 x
2x 945 b230fk + M90 98 i 96r.
V70 98 2,5 tdi
XC 70 2,4
960 B204FT
Tralalalalala rozumiecie !
V70 98 2,5 tdi
XC 70 2,4
960 B204FT
Tralalalalala rozumiecie !
Nowy
Zadość czyniąc dobrym obyczajom chcę się przywitać.
Pewnie niektórzy znają mnie z forum volvo 244 (którego zdaje się już nie ma). Pozdrawiam admina dom?n vel Krzem
Jestem z Lublina i od kilku lat (3) posiadam volvo 240 2.3 z 1990r. wersja na Szwajcarski rynek
Jeśli kogoś interesuje co działam przy nim zapraszam do obejrzenia filmów (link w podpisie) z czasem pojawią się tam filmy z odrestaurowywania mojej drugiej miłości WSK M06 B3 z 1973r tylko czekam na części, niedługo pojawią się zdjęcia mojej 240-tki na forum.
Jeśli przez przeoczenie nie znalazłem odpowiedniego działu przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
Wkrótce pojawię się w dziale "sprzedam" bo muszę zrobić porządek z gratami.
Pozdrawiam Marek
Pewnie niektórzy znają mnie z forum volvo 244 (którego zdaje się już nie ma). Pozdrawiam admina dom?n vel Krzem
Jestem z Lublina i od kilku lat (3) posiadam volvo 240 2.3 z 1990r. wersja na Szwajcarski rynek
Jeśli kogoś interesuje co działam przy nim zapraszam do obejrzenia filmów (link w podpisie) z czasem pojawią się tam filmy z odrestaurowywania mojej drugiej miłości WSK M06 B3 z 1973r tylko czekam na części, niedługo pojawią się zdjęcia mojej 240-tki na forum.
Jeśli przez przeoczenie nie znalazłem odpowiedniego działu przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
Wkrótce pojawię się w dziale "sprzedam" bo muszę zrobić porządek z gratami.
Pozdrawiam Marek
0 x
Zapraszam do oglądania moich filmów o zmaganiach z klasyczną motoryzacją
Volvo 240, WSK M06 B3
Volvo 240, WSK M06 B3
Cześć Loki! My się chyba parę lat temu widzieliśmy przy okazji kupna paru gratów z 244. Przyjechałem z bratem czerwonym punto 
ps przeniosłem post do działu powitań
ps przeniosłem post do działu powitań
0 x
Ooo cześć, dzięki za przeniesienie i przepraszam za pomyłkę. Mam nadzieję że części się przydały.
0 x
Zapraszam do oglądania moich filmów o zmaganiach z klasyczną motoryzacją
Volvo 240, WSK M06 B3
Volvo 240, WSK M06 B3
Witam,
Nie posiadam jeszcze właściwego auta.
Rozglądam się i mam na oku sztukę z Jeleniej Góry. Jestem z Poznania i nie wiem czy jechać taki kawał.
Może jest ktoś na forum z Jeleniej kto mógłby mi pomóc. Na pewno się odwdzięczę...
Poniżej link do ogłoszenia.
http://otomoto.pl/oferta/volvo-seria-20 ... yaCVD.html
Szukam auta do codziennej jazdy liczę na zdrową budę i mechanikę ewentualnie do ogarnięcia.
Pozdrawiam!
Nie posiadam jeszcze właściwego auta.
Rozglądam się i mam na oku sztukę z Jeleniej Góry. Jestem z Poznania i nie wiem czy jechać taki kawał.
Może jest ktoś na forum z Jeleniej kto mógłby mi pomóc. Na pewno się odwdzięczę...
Poniżej link do ogłoszenia.
http://otomoto.pl/oferta/volvo-seria-20 ... yaCVD.html
Szukam auta do codziennej jazdy liczę na zdrową budę i mechanikę ewentualnie do ogarnięcia.
Pozdrawiam!
0 x