240 USA -> 245 USA
Re: 240 USA -> 245 USA
Nierdzewka. Wypolerujesz d.. i jojkami. Grzanie chyba maszkonradko pisze:Szukam czegoś o ścieralności ok 100 000.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Heheszki śmieszki. Są materiały o takiej wytrzymałości. To co znalazłem ma 40 000, i się nadaje pewnie ale może będzie coś lepszego.
0 x
Zanotowane.JoeM pisze:40 000 nie nadaje się do samochodu, bynajmniej do daily.
0 x
Jak robisz - proponuje - zrób dodatkowo 2 ew 3 kpl, nawet jak planujesz auta się pozbyćkonradko pisze:Heheszki śmieszki. Są materiały o takiej wytrzymałości. To co znalazłem ma 40 000, i się nadaje pewnie ale może będzie coś lepszego.
0 x
Nie szyjemy pokrowców tylko obszywamy fotele i boczki, jak mam zrobić dodatkowe komplety?Sinuspi pisze:Jak robisz - proponuje - zrób dodatkowo 2 ew 3 kpl, nawet jak planujesz auta się pozbyćkonradko pisze:Heheszki śmieszki. Są materiały o takiej wytrzymałości. To co znalazłem ma 40 000, i się nadaje pewnie ale może będzie coś lepszego.
0 x
A to jak Ci dorabiają obszycia ?konradko pisze:Nie szyjemy pokrowców tylko obszywamy fotele i boczki, jak mam zrobić dodatkowe komplety?Sinuspi pisze:Jak robisz - proponuje - zrób dodatkowo 2 ew 3 kpl, nawet jak planujesz auta się pozbyćkonradko pisze:Heheszki śmieszki. Są materiały o takiej wytrzymałości. To co znalazłem ma 40 000, i się nadaje pewnie ale może będzie coś lepszego.
0 x
Nie znam się, zakładam że na bieżąco wykraja i wszywa elementy. Co za różnica czy zapłacę za polowe roboty teraz czy następnym razem?Sinuspi pisze:A to jak Ci dorabiają obszycia ?konradko pisze:Nie szyjemy pokrowców tylko obszywamy fotele i boczki, jak mam zrobić dodatkowe komplety?Sinuspi pisze:
Jak robisz - proponuje - zrób dodatkowo 2 ew 3 kpl, nawet jak planujesz auta się pozbyćjak zszywają ? na podstawie czego kroją ?
0 x
Konradko oświecimy Ciebie. Każda tapicerka to pokrowiec. Zszywa się to to na zewnątrz i później naciąga na konstrukcję fotela. Serio nie widziałeś programu o renowacjach czy tuningu samochodów?konradko pisze:Nie znam się, zakładam że na bieżąco wykraja i wszywa elementy. Co za różnica czy zapłacę za polowe roboty teraz czy następnym razem?Sinuspi pisze:A to jak Ci dorabiają obszycia ?konradko pisze:
Nie szyjemy pokrowców tylko obszywamy fotele i boczki, jak mam zrobić dodatkowe komplety?jak zszywają ? na podstawie czego kroją ?
0 x