Ronnie pisze:wczoraj tzn. 13-tego bo edytowałem post

byłem u Rosłońca na Cyprysowej zapytać czy dorobi mi FMIC.
Powiedział, żebym mu przywiózł oryginalne schematy podłączenia rurek i mi zrobi za tysiaka.
Poczytałem trochę w sieci i za taką robotę 1,5T w górę krzyczą także tysiak to jakaś promocja
Przy okazji podjadę jeszcze raz z green bookiem i wzorem ze strony dave'a burtona i dogadam się konkretnie żeby się nie okazało, że mi włoży co akurat będzie miał pod ręką.
Czyli Rosłoniec daje radę! Oprócz tego, że chłodnice wody spod ziemi potrafi wyciągnąć, to jeśli dorobi na wzór i chłopaki króćce doprowadzą, to może być fajny ten Twój intercooler

On nie ma gotowców, z reguły robią od podstaw chłodnice, tak więc jak porządnie wymierzą, to będziesz miał fajnie zrobione.
Chłopaki od toyot czy innych japońskich wozów z prodrift (współpracujący z renowacjafelg.pl) też się stołowali u Rosłońca ZTCP w kwestii potężnych IC upchanych pod zderzakami.
Tylko że prawdopodobnie sondą szerokopasmową (AFR-em) będziesz musiał poczytać spaliny, czy przy butowaniu nie smaży Ci zaworów po dorobieniu IC - wiele się zmienia jak wóz dostaje sporo więcej powietrza (gęściejsze, więc traktuję jako "więcej"). K-Jetronica można podnieść do pewnej granicy, więc jakiś zapas masz.