wszystkie moje Volvo
Re: wszystkie moje Volvo
Części IPD zamawiałeś z oddziału w Danii? Widzę że mają taki zestaw do 240, zapisałem w ulubionych 
0 x
OK znalazłem, z USA się nie opłaca ciągnąć chyba że przy okazji podróży (tak ściągnąłem swój rower, do pudła i jako dodatkowy bagaż leciał
). Takie cuda są w Europie łatwo dostępne?
0 x
Pozbyłem się plastikowych naklejek udających drewno na kokpicie, ufff
przed:

po:

podłokietnik z uchwytami na kubki przy okazji tez wpadl.

przed:

po:

podłokietnik z uchwytami na kubki przy okazji tez wpadl.

1 x
zmiana zdecydowanie na plus
ta okleina strasznie wieje tandetą 
mógłbyś pokazać gdzie i jak masz zmontowane webasto ?
mógłbyś pokazać gdzie i jak masz zmontowane webasto ?
0 x
Sierżant 245 USA i zimowoz 745 16v sprzedane.
Wiosna za pasem a tu tylko 245 +T mi zostało.
Zeby nie było. Szukam następnej cegły, ale póki co znalazlem taka wypowiedz o mojej ulubionej serii volvo:
Stefano Cecutta na volvo200.org pisze o swojej dwusetce i bardzo mi sie to spodobalo:
“What else can I say. As long as she stays with me I will stay with her. I do not want another car. It is comfortable and robust. I like to drive it better than any other car I have tried. I had six cars in my life of which two were Volkswagen Beetles.
My 245 is like a good jacket that goes along with jeans or tie as well. Your wife tells you to use the other jackets in your wardrobe, but you would just use that same one every day.”
tu link do calosci: http://www.volvo200.org/modellen/92245polar_cecutta.htm
sambo
Wiosna za pasem a tu tylko 245 +T mi zostało.
Zeby nie było. Szukam następnej cegły, ale póki co znalazlem taka wypowiedz o mojej ulubionej serii volvo:
Stefano Cecutta na volvo200.org pisze o swojej dwusetce i bardzo mi sie to spodobalo:
“What else can I say. As long as she stays with me I will stay with her. I do not want another car. It is comfortable and robust. I like to drive it better than any other car I have tried. I had six cars in my life of which two were Volkswagen Beetles.
My 245 is like a good jacket that goes along with jeans or tie as well. Your wife tells you to use the other jackets in your wardrobe, but you would just use that same one every day.”
tu link do calosci: http://www.volvo200.org/modellen/92245polar_cecutta.htm
sambo
2 x
hola hola - jakie Ty tam masz przełożenia (most i skrzynia), że przy 160 jest 3200 (może 3500 na wprost) obrotów? 
no i oczywiście bezawaryjnych kolejnych 300 z +T
BTW. hamowałeś go kiedyś? wiesz jaki jest wynik po uturbieniu?
0 x
3000 obr/min przy 160km/h to jakiś wolnoobrotowy mutor 
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
M47 i 3,54nckpol pisze:hola hola - jakie Ty tam masz przełożenia (most i skrzynia), że przy 160 jest 3200 (może 3500 na wprost) obrotów?
Licznik zawyza wskazania ok 5 - 7 % a obrotomierz zaniza o 300 obr/min
tylko "doopohamownia" ale daje rade zamknac budzik z thule na dachu
0 x