Tak trzymać!
Pozdrawiam
Nadbałtycki czołg czyli pancerne Volvo 240 :D
-
takijedenkuba
Re: Nadbałtycki czołg czyli pancerne Volvo 240 :D
Rakieta w jednych rękach już od co najmniej 10 lat? Z tego co zdążyłem usłyszeć benzyna, podejrzewam B230F, w manualu na Virgoszach.audiostereo pisze:A idąc ulicami Gdyni napotkałem późną nocą taką oto rakietę!
Fajna fura, przez nią zacząłem się jarać 2setami kiedy pierwszy raz ją ujrzałem. Jakieś 10 lat temu
Nigdy niestety nie miałem okazji zaczepić właściciela chociaż zawsze parkuje na Abrahama, za CH Batory.
BTW Czołgu nie może zabraknąć na rozpoczęciu sezonu pod Ergo w początku kwietnia
0 x
- audiostereo
Kiedy myślisz, że znasz swój samochód, bo już spory kawał czasu nim śmigasz, ten raptem postanawia zadziwić Cię jeszcze bardziej
Postanowiłem dostać się do radia, a raczej jego ramki, przejściówki, bo się poluzowała. Pewnie kwestia wkrętu, dokręcę. Wypinam zaślepkę po lewej stronie radia, paaaaaaatrze
, a tam obrotomierz
Odpalam, działa!
Wyskalowany moim zdaniem idealnie. Wygląda na oryginalny, ale pewności nie mam
Teraz tylko dorobić jakąś ładną zaślepkę z otworkiem

Postanowiłem dostać się do radia, a raczej jego ramki, przejściówki, bo się poluzowała. Pewnie kwestia wkrętu, dokręcę. Wypinam zaślepkę po lewej stronie radia, paaaaaaatrze
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
To praktycznie to samo co oryginał, oryginalne też robiło VDO. Niezły numer 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
-
takijedenkuba
Ja pod plastikowymi deklami prawdopodobnie z auchan albo tesco odkryłem oryginalne dekielki 
0 x
To pewnie ukryta opcja niemiecka 
0 x
Lubię jak samochód projektowany jest przy pomocy linijki 
Taki to ma dobrze. Ja rozebrałem całe auto i nie było żadnej niespodzianki 
0 x
-
szary_misiek
Ja za zaślepką ,idealnie w tym samym miejscu mam schowany wskaźnik temperatury. Tylko Ty masz lepiej bo Tobie to co masz działa, u mnie bardziej pokazuje czy jest prąd czy nie ma. 
0 x
Hahahha fajna historia! Ja z innej beczki ale podobny motyw: wylicytowałem kiedyś na brytyjskim ebayu gramofon Vestax PDX2000 w kolorze białym (dość rzadkim) za 310zł gdzie wtedy latały w pl w okolicach tysiaka. Po odebraniu gramofonu (który kupiłem bez wkładki, czyli elementu trzymającego igłę i samej igły) coś w środku telepało. Zdjąłem obudowę a tam w środku... wkładka warta sama w sobie ok.200zł
No i dokładnie taka jaką i tak miałem w planie kupić.
Sorry za OT ale mi się skojarzyło!
Sorry za OT ale mi się skojarzyło!
0 x
- audiostereo
Kolejna niespodzianka!
Wyszło, że Trumienka ma blokadę mostu/dyfru czy jak to tam się nazywa! Po wczorajszej rozmowie z chłopakami na spocie w 3city podpowiedzieli, że najprościej sprawdzić stając jedny kołem na piachu a drugim na asfalcie i jak zostawi ślad na asfalcie to znaczy, że coś tam jest. Tak też zrobiłem. Stanąłem jednym kołem na piachu, drugim na drodze i dałem po garach. Zostawił dwa ślady. Pierwszy oczywiście na piachu, a drugi przysmażył na asfalcie
To chyba tłumaczy dlaczego tak sobie dobrze radzi w terenie
To chyba tłumaczy dlaczego tak sobie dobrze radzi w terenie
0 x